azumir6 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 iar am comis-o si am fost la cea mai mare intrunire HD. poze gasiti aici http://picasaweb.google.com/grigorescu.iul...ropeanBikeWeek# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Bravo! Vad ca ai fost cu Gabi... Care-i spilu' cu perechile alea de moto cu numere galbene? (GB?) Teste, inchiriate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Septembrie 28, 2010 Autor Share Postat Septembrie 28, 2010 din pacate nu pot spune : "ah, sunt motoarele noastre de plimbare". da, erau motoare de testride. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) * faine poze! mi-am clatit ochii... (nu ca nu i-as fi spalat io dimineata!) asa mi-ar placea si mie, sa merg la intruniri si sa ma dau cu Harley-urile altora ...offfff! heeeeey, da' voi ce cautati pe ElectraGlide? ca nu aveti burti d-alea pana la ghidon cel mai mult mi-a placut aia alba, tribut Johnny Cash si Jeams Dean, respect! cati romani ati mai intalnit pe acolo? cam ce procent, ca sa zic asa... Editat Septembrie 28, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) am fost si eu, astia cu harley niste aburiti, toti la fel, parca erau dintr-o mama, idem motoarele, 99% ultraclassic. cochetam cu ideea de a-mi lua un harley dar clar nu e lumea mea. nici nu le-am facut poze ca nu meritau, ii vezi peste tot, nu-i poti deosebi. si vremea a fost rea, cam frig si a plouat aproape non stop. am stat in klagenfurt, va pun cateva poze de acolo. Editat Septembrie 29, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate