Dimethylmercury Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 (editat) Am si eu o nelamurire in legatura cu firele la dinamul original de Simson. Nu sunt sigur cum vin ele. Am gasit doua poze aici pe forum in care firele is legate diferit. Vin doua fire de la stator. Unul (mai lung) merge la una dintre perii, si de acolo spre releu. Problema e ca nu stiu unde merge celalalt fir. E unul mai scurt si am vazut doua variante pt. asta. Intr-o poza era legat la cealalata perie, iar in poza aialalta era legat la masa (vezi firul albastru inchis). Cum e corect? A doua mea curiozitate ar fi cum se leaga releul de Trabant la instalatie? Si am nevoie de dioda(in loc de ruptor)? Editat August 23, 2006 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 vezi ca e un site despre awo sport si touren, gasesti schemele acolo. originale! eu am schema acasa dar nu e scanata. am s-o caut touren-awo.de parca era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 Nu mere saitu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Nu mere saitu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Mersi, dar din schema asta nu pot sa stiu la sigur unde vine celalalt fir din stator. Ceea ce vad e ca una dintre perii e legata la masa. Si poa e dimineata, si nu vad bine, dar din schema asta lipseste releul de incarcare cu desavarsire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 (editat) Mersi, dar din schema asta nu pot sa stiu la sigur unde vine celalalt fir din stator. Ceea ce vad e ca una dintre perii e legata la masa. Si poa e dimineata, si nu vad bine, dar din schema asta lipseste releul de incarcare cu desavarsire... vezi ca dinamul la simson se leaga vla fel ca cel de mz es asa ca poti sa folosesti si o schema de mz. Editat August 24, 2006 de kyvacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Asa da! In schemele astea se vede cum vine firele din stator. Mersi fain de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Asa da! In schemele astea se vede cum vine firele din stator. Mersi fain de ajutor! cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate