petcudan55 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Am petrecut vacanța împreună cu familia la Budva în Muntenegru. Am avut Âşi ES-ul cu mine Âşi cred că a fost cel mai fotografiat vehicul de pe tot litoralul. Am făcut Âşi câteva filmări pe cale le puteți vedea aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 foarte frumos utilajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 mama ce bijuterierie, dar de ce nu "functioneaza" ? ar fi fost placut pt ea sa simta putina dezmorteala, asa cam pe la 70 cred ca-i facea bine vreo 2.000 km ..... poate data viitore ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 mama ce bijuterierie, dar de ce nu "functioneaza" ? ar fi fost placut pt ea sa simta putina dezmorteala, asa cam pe la 70 cred ca-i facea bine vreo 2.000 km ..... poate data viitore ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 mama ce bijuterierie, dar de ce nu "functioneaza" ?ar fi fost placut pt ea sa simta putina dezmorteala, asa cam pe la 70 cred ca-i facea bine vreo 2.000 km ..... poate data viitore ! Cum adică "nu funcționează"? Nu înțeleg întrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Foarte frumos motor, arata super! Ce an de fabricatie e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 Foarte frumos motor, arata super! Ce an de fabricatie e? Motocicleta MZ din 1960, iar atasul Stoye din 1961 Mesaj completat Motocicleta MZ din 1960, iar atasul Stoye din 1961 Multumesc pentru aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Cum adică "nu funcționează"? Nu înțeleg întrebarea. pai ce cauta cocotata in remorca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 functioneaza bijuteria sau nu , altfel nu prea e locul ei in remorca, chit ca-i asa veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 A zis omul ca si-a petrecut vacanta in Muntenegru, care nu e chiar judet vecin cu Prahova. Normal ca a luat motorul in remorca pana acolo, daca tot avea remorca. Apoi l-a dat jos si s-a plimbat. Nu s-ar fi putut tine dupa masina, pana acolo nu toate drumurile sunt bune si mai consuma si benzina, plus cine stie ce s-ar mai fi stricat pe drum, ca are totusi ceva ani. Sau poate sotia nu are permis, cum putea el sa conduca si auto si moto? La drum lung e clar ca il sui in remorca. Am fost cu atevelul de atatea ori la munte, la mare, in delta, ce ar fi fost sa merg 300 km cu el pe langa masina cu maxim 90, in loc sa-l sui frumos in remorca si sa merg cu 150? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 26, 2010 Autor Share Postat Septembrie 26, 2010 pai ce cauta cocotata in remorca ? am pus mai sus doua link-uri si am spus ca am facut si niste filmari. Se pare ca nu le-ati vazut Mesaj completat A zis omul ca si-a petrecut vacanta in Muntenegru, care nu e chiar judet vecin cu Prahova. Normal ca a luat motorul in remorca pana acolo, daca tot avea remorca. Apoi l-a dat jos si s-a plimbat. Nu s-ar fi putut tine dupa masina, pana acolo nu toate drumurile sunt bune si mai consuma si benzina, plus cine stie ce s-ar mai fi stricat pe drum, ca are totusi ceva ani. Sau poate sotia nu are permis, cum putea el sa conduca si auto si moto? La drum lung e clar ca il sui in remorca. Am fost cu atevelul de atatea ori la munte, la mare, in delta, ce ar fi fost sa merg 300 km cu el pe langa masina cu maxim 90, in loc sa-l sui frumos in remorca si sa merg cu 150? Iti multumesc ca-mi iei apararea. Am pus pe youtube 2 filme. Poate vrei sa le vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Daca ma gandesc bine , Balaurele are dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 26, 2010 Autor Share Postat Septembrie 26, 2010 Daca ma gandesc bine , Balaurele are dreptate am terminat motocicleta in ianuarie 2010 si din februarie pana in iulie am mers solo 1100 km cu motor de 175 cc. In iulie am terminat si atasul, i-am pus cilindru de 250 cc si acum are 2900 km. Am luat-o pe remorca la Salonta unde am stat vreo 10 zile si am fost cu fiica-mea la Gyula in Ungaria de 3 ori, iar la sfarsitul lui august am avut-o cu mine la Turda unde de asemenea am umblat cu ea vreo 300 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 foarte frumoasa plimbare si motocicleta de asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate