pavelescu Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 ROG PE CINE STIE SA VINA CU IDEI...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Daca te agiti putin si ai noroc sa fie pe stoc intr-o saptamana iti poate veni de la http://www.electrexworld.co.uk/. Din ce m-am uitat la prima vedere, la tine cred ca se potriveste RR58 care costa 85 euro inca 7-8 (p-acolo) transportul. Nu sint sigur pentru ca exista vre-o 5 modele de CBR600 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pavelescu Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Daca te agiti putin si ai noroc sa fie pe stoc intr-o saptamana iti poate veni de la http://www.electrexworld.co.uk/. Din ce m-am uitat la prima vedere, la tine cred ca se potriveste RR58 care costa 85 euro inca 7-8 (p-acolo) transportul. Nu sint sigur pentru ca exista vre-o 5 modele de CBR600 . merci mult man! ala este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pavelescu Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 ROG PE CINE STIE SA VINA CU IDEI...! sau vreun artificiu facut de un eletronist bun ? ar merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) sau vreun artificiu facut de un eletronist bun ? ar merge ? Vezi ca la vinzari piese de schimb este un regulator de R1,se potriveste, in plus este destul de bine racit si s-ar putea sa te tina. Daca motorisca ta a cazut pe partea cu alternatorul este posibil sa se fi deformat foarte putin oala cu magneti permanenti.Asta cauzeaza modificarea inductantei proprii a infasurarii statorului in sensul cresterii ei si deci a curentului debitat in scurt-circuit-ul triacelor din regulator. Daca curentul de scurtcircuit e prea mare triacele se vor arde. De regula triacele,care se afla incapsulate in regulator, montate in paralel pe cele 3 faze se bulesc, nu intodeauna toate 3. Editat August 30, 2006 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate