anndreii Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Am lasat motoru azi acasa caci erau semne de ploaie, am luat un taxiu si am zburat pana la banca in unirii, taximetristul mi`a spus ca a fost ieri seara ceva accident destul de urat in Timisoara, stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 a fost la protv, un "MOTOCICLIST" a iesit din un bar dupa ce a baut o bere si s-o urcat pe "motocicleta" a intrat pe un drum principal si a taiat calea unui autotorism, soferul nu avea nici o vina, nu a putut sa evite accidentul si "MOTOCICLISTUL" a decedat in urma impactului. dupa ce am vazut asta apare si "MOTOCICLETA" in imagine, un piaggio si tot distrus, evident nu avea casca sau orice fel de echipament.. ce imagine au motociclistii din cauza cretinilor de la protv care or tot tinut-o cu motoclist in sus motociclist in jos, imprudent etc.. si ala probabil nici nu stia mai mult de mersul pe piaggio.. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 a fost la protv, un "MOTOCICLIST" a iesit din un bar dupa ce a baut o bere si s-o urcat pe "motocicleta" a intrat pe un drum principal si a taiat calea unui autotorism, soferul nu avea nici o vina, nu a putut sa evite accidentul si "MOTOCICLISTUL" a decedat in urma impactului. dupa ce am vazut asta apare si "MOTOCICLETA" in imagine, un piaggio si tot distrus, evident nu avea casca sau orice fel de echipament.. ce imagine au motociclistii din cauza cretinilor de la protv care or tot tinut-o cu motoclist in sus motociclist in jos, imprudent etc.. si ala probabil nici nu stia mai mult de mersul pe piaggio.. RIP RIP cat despre "motociclist" .. ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 era moped cu pedale , aia e motocicleta , politzistul in interfiu a spus clar ciclomotor si aia de la pro tv o tzinea cu motocilclist si motocicleta. si nu cred k a baut doar o bere, vanzatoare a spus k a baut o bere a plecat si sa intors inapoi. chiar crezi k ar fi spus vanzatoare cate beri a baut? oricum era prea tarziu RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob_dbr Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP e socant cate se pot intampla pe 2Rotzi ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamaruta Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 R.I.P. pt scuterist. Condoleante familiei si prietenilor. Cat despre "priceputii" de la PRO TV..... nu mai am cuvinte. Oricum le am scris carcotasilor. E jenant sa nu sti sa faci diferenta intre o motocicleta si un scuter. Poate le trimit celor de la PRO TV o poza cu Mimi a noastra sa vada si ei cum arata o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate