Magic4Ce Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 bai nene pot sa zic ca ai facut ceva frumos. e modificat cu bun-gust nu ca alte simsoane (sunt putin subiectiv ca si mie imi plac indianurile ) in orice caz, e f frumoasa. tare mi-e frica sa nu strambi aripa aia spate ca nu prea are loc pt. cursa grupul. Daca ii faci un ghidon mai spre indian si pui saua aia mica la loc ai un moto de nota 20. felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 suuuuper, si felicitari....cand ajung in bucale poate ne vedem la ozzy in zona si le admiram pe toate, inclusiv comunista lui si a mea e pe vine PS:si poate facem totusi ceva cu bobinele alea de inductie, ca am nev de una micuta pe 6v bafta si, inca odata felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 12, 2007 Autor Share Postat Mai 12, 2007 suuuuper, si felicitari....cand ajung in bucale poate ne vedem la ozzy in zona si le admiram pe toate, inclusiv comunista lui si a mea e pe vine PS:si poate facem totusi ceva cu bobinele alea de inductie, ca am nev de una micuta pe 6v bafta si, inca odata felicitari Multumesc tuturor de aprecieri!!!! ORL!!! sunt puse bine pentru tine... ti-am zis ca te astept sa le iei!!! Apropos azi imi vine compresorul si trusa de aer-brush!!! ma apuc de custom pain!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 !!!! Dupa cum am promis, pun poze cand sunt pe aproape de finalizare cu samsonu,,, io zic ca dupa atata munca incepe sa iasa ceva din el,,,, mai departe va las pe voi sa va dati cu parerea.... apropo vreau si io doua prezoane pt culbutori la chiuloasa sport de samson..... si un alternator de IJ.... care avezti pe acasa asa ceva??? Salve daca mai vrei alternator de ij, am eu unul pe 6 volti. IM gj90arb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 13, 2007 Autor Share Postat Mai 13, 2007 daca mai vrei alternator de ij, am eu unul pe 6 volti. IM gj90arb sa spunem ca am rezolvat problema cu un magnetou de woskod,,, merci mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Bafta si respect asfalt unscat si salutari cu faru' !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Imi place cum ai facut simsonul tau.Arata ca un adevarat Indian. Eu c pot sa spun....sai grija de ea si sa te duca mii si mii de kilometrii . Asfalt Uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 Imi place cum ai facut simsonul tau.Arata ca un adevarat Indian. Eu c pot sa spun....sai grija de ea si sa te duca mii si mii de kilometrii . Asfalt Uscat. [ merci mult!! am vazut ceva poze cu samsoanele familiei!! toate arata super!! maine ma duc sa imi iau setul original la el!! ca nu am mai avut sansa sa ma ocup de el in ultima perioada!! dar mai urmeaza o modificare frumoasa!! dar nu va arat inca sa speram ca o sa fie ceva interesent!! bafta!! si multumesc de aprecieri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate