razxrr Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Am vreo 5 camere cu valvele rupte in garaj si nu gasesc nicaieri valve mecanice. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Am vreo 5 camere cu valvele rupte in garaj si nu gasesc nicaieri valve mecanice. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! De ce nu le duci la o vulcanizare sa le vulcanizeze valve? Si investeste in rim-lock-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razxrr Postat Octombrie 9, 2010 Autor Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) Nu au decat valve de Dacia si nu merg. Camerele sunt de pe vremea cand aveam un singur rimlock. Editat Octombrie 9, 2010 de razxrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Nu au decat valve de Dacia si nu merg. Camerele sunt de pe vremea cand aveam un singur rimlock. De ce nu merg? Pe vremuri imi amintesc ca ma duceam si cu camere de bicicleta la vulcanizat valve. Aratau ca dracu si dezechilibrau roata dar mergea. E suficient si un singur rim-lock. Dar trebuie montat si strans bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Am vreo 5 camere cu valvele rupte in garaj si nu gasesc nicaieri valve mecanice. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! de la Codlea am luat recent cateva.. sunt cam greu de gasit.. e un magazin langa un sens giratoriu dedicat moto,nikmoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Magazinul e al lui Nae...cum treci de primarie-parca primaria e-(venind dinspre Brasov, treci peste niste sine si o sa ai primaria pe stanga), ajungi la un giratoriu si iei varianta de ocolire pt camioane. Cum ai intrat pe ea, Magazinul e pe partea stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate