MOTOBRAND Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Numar clipele pana la clipa in care ne vom intalni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dunarea Motor Club Galati Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 presa locala de azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 am vazut si reportajul de la ora 17.00 pe PRO TV a iesit bine, sper ca lumea sa ne inteleaga setea de libertate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 BERE ESTE ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Este si bere ... si inca multa bere ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dunarea Motor Club Galati Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 iata cum va fi si vremea la galati vineri Cer senin. Maxim 86° F. / 30° C. Vânt light. vineri noaptea Cer senin. Minim 62° F. / 17° C. Vânt light. sâmbătă Cer senin. Maxim 87° F. / 31° C. Vânt light. sâmbătă noaptea Cer senin. Minim 62° F. / 17° C. Vânt light. duminică Cer senin. Maxim 87° F. / 31° C. Vânt light. informatii luate dupa:vremea probabila Zeii tin cu noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dunarea Motor Club Galati Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 iata si afisul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) am vorbit la Tg Secuiesc se pare ca vor veni si de acolo mai asteptam si din restul tarii... toti motociclistii sunt invitati nu facem discriminari iar in privinta berii ... normal ca va fi ... la greu ... Editat Septembrie 4, 2006 de zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Laser frate...am aparut si eu azi dimineata...faceam burn..si mergeam in picioare pe moto uraa....abia astept intrunirea.....app...da va fii si bere...si vin....asa...ca..poti sa bei./.ce doreste sufletelul tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Din cate observ motociclistii galateni au depus munca si pasiune pentru intalnirea lor.Felicitari! Sper sa venim cat mai multi din Buzau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 va asteptam cu placere si nu o sa regretati nimic cu siguranta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Avantajul celor ce vor veni din Bucuresti la intrunirea noastra e ca jumatate din drum il vor parcurge pe autostrada soarelui. Iesirea de pe autostrada se face la indicatorul spre Slobozia. Singura portiune de drum din cei 240 km, mai putin buna (are ceva denivelari), este inainte si dupa Slobozia pe o portiune totala de aprox.30 km, in rest drumul este perfect. In concluzie, nu trebuie ratata ocazia unui astfel de drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 am vorbit la Tg Secuiesc se pare ca vor veni si de acolo mai asteptam si din restul tarii... toti motociclistii sunt invitati nu facem discriminari iar in privinta berii ... normal ca va fi ... la greu ... zzz sa vad cum stau cu banii si poate vin si eu... cu ocazia asta dau de beut de 18 ani Ori cum... Daca reusesc sa ajung, esti pe lista de provocari... Ai sa vezi KTM-ul dezlantuit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 si cei care vin de la Bacau au drumul f bun la fel si cei de la Focsani asa ca nimeni nu are motiv sa lipseasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 zzz sa vad cum stau cu banii si poate vin si eu... cu ocazia asta dau de beut de 18 ani Ori cum... Daca reusesc sa ajung, esti pe lista de provocari... Ai sa vezi KTM-ul dezlantuit... Vii cu mobra? Ce misto! Asta inseamna ca ai sa dai shi tu ceva reprezentatii de freestyle! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) zzz sa vad cum stau cu banii si poate vin si eu... cu ocazia asta dau de beut de 18 ani Ori cum... Daca reusesc sa ajung, esti pe lista de provocari... Ai sa vezi KTM-ul dezlantuit... ma provoci la a testa KTM-ul ??? bine ma bag sa-l conduc si eu...poate il dam pe o roata mai bine ai veni mai devreme sa ne obisnuim cu el, sa ne antrenam umpik TE ASTEPTAM adu-mi si mie o cagula ca io mi-am pierdut-o pe a mea sa fim ninja amandoi ca la BV anu trecut HAI MISCA-TI CURU SLABANOG INCOACE !!! Editat Septembrie 5, 2006 de zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Pai am io o idee mai buna! Taz sa vina mai devreme shi impreuna cu el, poate faceti un show enduristic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) Nu am roate motobrandule.. sa fim ninja amandoi ca la BV anu trecut Iar imi aduc aminte Iti aduc trafe.. Editat Septembrie 5, 2006 de TazzY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Cum stati cu fetele in Galati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trusk Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Salutari din Vatra Dornei! Tin sa va anunt ca venim toti de aici impreuna cu toti de la Fundul Moldovei! Deabea astept sa ne vedem! Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) Salutari din Vatra Dornei! Tin sa va anunt ca venim toti de aici impreuna cu toti de la Fundul Moldovei! Deabea astept sa ne vedem! Toate cele bune! abia va asteptam ne bucuram sa va avem ca oaspeti !!! o sa fiti asteptati la portile Galatiului pe la ce ora planuiti sa ajungeti ? Editat Septembrie 5, 2006 de zzz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Cum stati cu fetele in Galati? cum sa stam ??? f binee veniti si o sa vedeti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) va asteptam si sa stiti ca drumul e f bun,cand ajungeti dati un tel si va conducem la locul faptei(nr de tel le gasiti mai sus in topic) Salutari din Vatra Dornei! Tin sa va anunt ca venim toti de aici impreuna cu toti de la Fundul Moldovei! Deabea astept sa ne vedem! Toate cele bune! Editat Septembrie 5, 2006 de mihaisarghe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 tocmai am vb cu cineva din calarasi si vor veni si ei ... P.S provoc minskarii care vor veni la o liniuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 abia astept sa te vad la liniute,dupa tuningul care l-ai facut! tocmai am vb cu cineva din calarasi si vor veni si ei ... P.S provoc minskarii care vor veni la o liniuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate