Mutulica Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) Acum am aflat ca ma dat in judecata tatal vitei. Intrebarea mea la cei care au trecut prin asha ceva sau care cunosc minunatul sistem este : Pot sa reintru in posesia permisului daca sa dat verdictul pt. neurmarire penala , sau nu(atata timp cat nu e solutionat si procesul civil) ??? Problema e ca e in Suceava si nu ash vrea sa bat drumul degeaba pana acolo ,in cazul in care nu mi se elibereaza permisul. Editat Octombrie 6, 2006 de Mutulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Daca te mai suna handicapatul de tac-su nu ai posibilitatea sa inregistrezi convorbirea?...si cauta sa-i pui intrebari in asa fel incat sa rezulte clar intentia de a te jecmani pt prostia fii-si...poate si pe asta mizeaza,ca decat sa bati tara in lung si lat pt procese te lasi pagubasa si platesti..Bafta!...dreptatea e de partea ta...dar traim in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 era o problema daca vita era parte civila in procesul penal dar shi atunci puteai cere disjungerea cauzei civile de cea peanala shi itzi dadeau permisul inapoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Da' nu inteleg un lucru. Procesul trebuie sa se tina unde a fost accidentul, sau doar la politia locala se da cu subsemnatul. Daca e proces civil, de ce nu vine gunoiul ala infect cu vita de fi-sa, pana la B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 Da' nu inteleg un lucru. Procesul trebuie sa se tina unde a fost accidentul, sau doar la politia locala se da cu subsemnatul. Daca e proces civil, de ce nu vine gunoiul ala infect cu vita de fi-sa, pana la B? Accidentul a fost in Gura Humorului - adica Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Io zic sa mergem sa-i rupem capu', si vedem daca mai vrea sa te dea in judecata. Spune-i ca in fiecare intai ale lunii dam o fuga 10, 20 de motoretisti pana acolo, pana se razgandeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Acum am aflat ca ma dat in judecata tatal vitei. Intrebarea mea la cei care au trecut prin asha ceva sau care cunosc minunatul sistem este : Pot sa reintru in posesia permisului daca sa dat verdictul pt. neurmarire penala , sau nu(atata timp cat nu e solutionat si procesul civil) ??? Problema e ca e in Suceava si nu ash vrea sa bat drumul degeaba pana acolo ,in cazul in care nu mi se elibereaza permisul. procesul civil nu are nici o legatura cu retinerea permisului. conform Art. 5.C.p.c. - Cererea se face la instanta domiciliului paratului , deci ar trebui sa se adreseze instantei situate in localitatea ta de domiciliu(nefiind vorba in opinia mea de o competenta stabilita de locul accidentului) .In cazul in care te da in judecata la Suceava , trebuie sa invoci pana la primul termen de judecata, exceptia de necompetenta teritoriala.Da un mesaj,daca vrei si daca ai nelamuriri, dupa ce primesti cererea de chemare in judecata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Nu le am cu legile, dar stiu ca parintele e raspunzator de copilul minor... Daca nu este apt ca parinte, i-l ia statul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 procesul civil nu are nici o legatura cu retinerea permisului. conform Art. 5.C.p.c. - Cererea se face la instanta domiciliului paratului , deci ar trebui sa se adreseze instantei situate in localitatea ta de domiciliu(nefiind vorba in opinia mea de o competenta stabilita de locul accidentului) .In cazul in care te da in judecata la Suceava , trebuie sa invoci pana la primul termen de judecata, exceptia de necompetenta teritoriala.Da un mesaj,daca vrei si daca ai nelamuriri, dupa ce primesti cererea de chemare in judecata. Cam la asta ma refeream eu. Dar nu stiam sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate