Sari la conținut

Pistoane Ij Jupirer 4


dragos1
 Share

Postări Recomandate

Am o mica dilema : pistonul din dreapta la un ij jupiter 4 cred ca atinge de cilindru pentru ca atunci cind am dat jos galeria de admisie am observat ca partea care se observa din piston in momentul cind dai la pedala prin gaura pe unde intra amestecul este foarte lucioasa cu vizibile urme de frecare si in momentul cind accelerezi mortorul putin se aude o bataie nu foarte puternica pe partea acelui piston . Cit este de grav ? Chiar daca se intimpla acest lucru motorul nu are nici o treaba merge foarte bine . Poate cauza pistonului acest lucru ? Motorul nu este mai deloc folosit este aproape nou .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu ti-a distrus oglinda, si motorul merge normal, nu e nici o problema. Bataia care spui ca se aude, cumva inceteaza la cald? Daca da, bate pistonul, daca nu, bate altceva. Piesele rusesti is foarte proaste. Pistoanele dupa ce incepi sa le utilizezi e posibil sa se "umfle". Dar daca se intmpla asta, ar trebui sa caleze motoru.

Spui ca motorul este practic nou, i-ai facut rodajul corespunzator? Adica 1000km cu 70 km/h, fara pasager si inafara orasului, ca in oras se incinge si nu e bine. Conteaza foarte mult ce ulei folosesti si cum faci amestecul. Chiar daca folosesti un ulei mai bun si pe sticla scrie 2% sau 20:1.......sfatul meu e sa-i pui 30-40g la litru.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

depinde... din experienta mea cu jupi cel mai probabil ai motorul pe moarte, tot bate de aiurea, motorul este foarte uzat, cilindrii largi si mai devrema sau mai tarziu o sa se sparga pistonul! atunci sa vezi veselie! tu zici ca merge motorul foarte bine... eu iti bat pariu ca merge execrabil si ca n-ai mers niciodata cu un jupiter bun de zici asta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e asa abia astept momentul ala .Vreau sa vad si eu cum se sparge un motor . Am incercat cu simsonu i-am pus piston de scoda (avind el supape de scoda de cind l-am cumparat evident mai lungi decit cele originale de iti era mai mare dragu sa vezi cum joaca supapa dar mergea ) dupa care am strins chiulasa pana nu am mai putut stateam pe pedala cit vroiam cind ii dadeam sa il pornesc dar nu am reusit sa il sparg .Batea facea ca toate alea dar nimic au cedat prezoanele dar tot nu s-a spart .Asta e . I-am mai luat din puterea lui uriasa cu un alternator de dacie ce-i drept aveam lumini sa dau si la caini asa cum zicea un motociclist mai in viirsta ca nu mai puteam sa raman in sea cind acceleram . Voi sa nu faceti asa .

Editat de dragos1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P
:P eu ziceam ca se sparge pistonul... cilindrul nu cred sa se sparga... cel mai grav lucru la un ij a fost o fisura pe cilindru de cativa mm, vreo 3 (a fost scoasa camasa si era si pe cealalta parte) din cauza unei biele rupte! atat! :D cel mai probabil o sa se auda un carrr foarte scurt si un poc si mai scurt!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...