catas_him Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Am nevoie de clingherit pt garnituri Grosimea 0.5 mm Suprafata destul de mica , undeva in jur de 30 cm / 30 cm. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 incearca la aia de tin instalatii apa gaz etc la adevarati nu la aia 3 baterii si un cap e dus plus un capac wc si gata e raion de instalatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Am nevoie de clingherit pt garnituriGrosimea 0.5 mm Suprafata destul de mica , undeva in jur de 30 cm / 30 cm. Multumesc anticipat. in galati in piata mare la moldoveni gasesti sa-ti pui si-n cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Am nevoie de clingherit pt garnituriGrosimea 0.5 mm Suprafata destul de mica , undeva in jur de 30 cm / 30 cm. Multumesc anticipat. Auzi s adai fuga pana in Galati ca acolo este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 18, 2010 Autor Share Postat Octombrie 18, 2010 incearca la aia de tin instalatii apa gaz etc la adevarati nu la aia 3 baterii si un cap e dus plus un capac wc si gata e raion de instalatii... La raionul de instalatii imi vand aia placa de 5 m L si 1 m latime, nu vor sa taie din ea, de aia am deschis topicul asta. Salutari Mesaj completat Auzi s adai fuga pana in Galati ca acolo este. Nu, nu fug, o sa merg incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Donez o bucata de clingherit de 30x30 cm, are 0.5 mm grosime. Mi-am luat 5 mp cand am avut nevoie si am tot dat din el, mi-a mai ramas numa bucata asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 18, 2010 Autor Share Postat Octombrie 18, 2010 Donez o bucata de clingherit de 30x30 cm, are 0.5 mm grosime. Mi-am luat 5 mp cand am avut nevoie si am tot dat din el, mi-a mai ramas numa bucata asta. Eu vb serios, atat imi trebuie, pt doua garnituri. Daca o dai pe glume, te las sa razi singur. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Cine a inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 18, 2010 Autor Share Postat Octombrie 18, 2010 Cine a inceput? Bine, eu......si totusi chiar am nevoie de clingherit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Ma crezi ca si mie imi trebuie Cutia laterala din stanga sta fix deasupra evacuarii. Avea lipit pe ea ceva azbest ca sa protejeze cutia de caldura, insa ala s-a dezlipit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 18, 2010 Autor Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Ma crezi ca si mie imi trebuie Cutia laterala din stanga sta fix deasupra evacuarii. Avea lipit pe ea ceva azbest ca sa protejeze cutia de caldura, insa ala s-a dezlipit. Am o bucata, dar e prea groasa pt ce-mi trebuie, in jur de 1-1.25 mm, daca o vrei ti-o trimit prin posta. O solutie ar fi : cea din foto, dar ce fac cu restul? Cod louis :10004108 Si daca ai nevoie mai am si snur de azbest, depinde, cum crezi tu ca-i mai potrivit Editat Octombrie 18, 2010 de catas_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Tu imi trimiti mie bucata ta, Stressu iti trimite tie o bucata din piata si cand ne intalnim toti 3, ii dam o "bucata" la Stressu, ca el nu o primit nimica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 18, 2010 Autor Share Postat Octombrie 18, 2010 Tu imi trimiti mie bucata ta, Stressu iti trimite tie o bucata din piata si cand ne intalnim toti 3, ii dam o "bucata" la Stressu, ca el nu o primit nimica Ii dai tu o "bucata" lu Stressu, ca dupa mine moare greu, eu is milos , acu sper ca tine la gluma, el vorbea serios de piata din Galati si cred ca pot gasi ce caut, i-am urmarit replicile si vorbeste serios de fiecare data cand da un raspuns. Salutari. on topic: Vrei sau nu vrei placa de clingherit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 O vreau dara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Auzi s adai fuga pana in Galati ca acolo este. avand in vedere ca vasluiul nu e la 5000 de km de galati si intre cele doua orase se misca multi oameni cu diferite treburi nu cred ca am fost deplasat cand i-am spus ca aici gaseste. diferite grosimi si marimi. Ii dai tu o "bucata" lu Stressu, ca dupa mine moare greu, eu is milos , acu sper ca tine la gluma, el vorbea serios de piata din Galati si cred ca pot gasi ce caut, i-am urmarit replicile si vorbeste serios de fiecare data cand da un raspuns. Salutari. on topic: Vrei sau nu vrei placa de clingherit? tin bre, tin! altii nu prea tin la gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Eu am gasit la magazinele de piese pt tractoare si camioane. Daca vrei iti trimit pe microbuz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 Eu am gasit la magazinele de piese pt tractoare si camioane. Daca vrei iti trimit pe microbuz. Bine zis, bine gandit, ai dreptate, ieri am fost la un astfel de magazin dar era inchis, vecinu de la magazinul de alaturi, "concurenta", mi-a zis ca are la magazinul care l-am gasit inchis, vad azi dupa ora 17. Poate o rezolv astazi. Mesaj completat O vreau dara! am primit PM cu adresa, ti-o trimit zilele astea. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 Gata s-a rezolvat, am gasit, sa-mi pun si-n cap, vorba lu Stress si da la magazinul cu piese pt tractoare si camioane. Au toate dimensiunile, si mi-au taiat cat am avut nevoie.50x50 =10Ron ieftin ca braga. Salutari si multam de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_nicolae Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) iti dau eu.0767/304757. cine mai are nevoie ma poate suna. eu lucrez cu asa ceva. pot confectiona si garnituri de chiulasa numai ca imi trebuie modelul. Editat Octombrie 20, 2010 de ionut_nicolae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate