stebelsergiu Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Ma puteti ajuta cu niste modele de cross de 125 sau 250 in patru timpi?Stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Ma puteti ajuta cu niste modele de cross de 125 sau 250 in patru timpi?Stie careva? xr250R -4 timpi, ideala pt. incepatori si nu numai. 30 cp, racire aer, fiabilitate foarte mare, manevrabilitate f buna, modele 90-97. eu sut indragostit de motoru asta. sau poate vrei ceva nou ca wr250 F sau cr250X. alte preturi, alta poveste cu intretinerea. de 125 nu prea stiu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 xr250R -4 timpi, ideala pt. incepatori si nu numai. 30 cp, racire aer, fiabilitate foarte mare, manevrabilitate f buna, modele 90-97. eu sut indragostit de motoru asta. sau poate vrei ceva nou ca wr250 F sau cr250X. alte preturi, alta poveste cu intretinerea. de 125 nu prea stiu nimic. Din motocicletele enumerate de tine nici unul nu este cross! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Din titlul topicului deduc ca vrei sa participi la MX2. Varianta nationala, probabil. Pe afara vad ca lumea prefera 250F in detrimentul lui 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Ma puteti ajuta cu niste modele de cross de 125 sau 250 in patru timpi?Stie careva? O motocicleta perfecta pt motocross la pret bun este KTM 250 SXF, modelul dupa 2005. Piese si accesorii pentru motorul asta gasesti pe toate drumurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Din motocicletele enumerate de tine nici unul nu este cross! poate nu stie ce vrea baiatul. crezi ca fiecare stie? zi tu mah desteptule! Mesaj completat Ma puteti ajuta cu niste modele de cross de 125 sau 250 in patru timpi?Stie careva? zi baiatule ce vrei? ca nu stie lumea ce sa-ti raspunda. de ce iti trebuie cross? poate cauti cross iar tu vrei s amergi pe forestiere sau pe DN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 poate nu stie ce vrea baiatul. crezi ca fiecare stie? zi tu mah desteptule!Mesaj completat zi baiatule ce vrei? ca nu stie lumea ce sa-ti raspunda. de ce iti trebuie cross? poate cauti cross iar tu vrei s amergi pe forestiere sau pe DN Omul a zis clar ce vrea. Cross 125 sau 250 4T. Tu de unde ai impresia ca e un baiat care nu stie sa faca diferenta intre un motor cross si unul chopper ??? Ca sunt eu destept sau nu lasa sa decide cei care ma cunosc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Omul a zis clar ce vrea. Cross 125 sau 250 4T.Tu de unde ai impresia ca e un baiat care nu stie sa faca diferenta intre un motor cross si unul chopper ??? Ca sunt eu destept sau nu lasa sa decide cei care ma cunosc... poate nu cunoaste pt. ce e crossul, atunci poate spune clar ca vrea cross, dar el se gandeste la skijet.daca stia ce vrea atunci nu mai intreba banala intrebare. stia singur care i se potriveste si cu asta basta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate