BeerBelly Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 pai putem zice si de premii da zicem mai incolo de concursuri aerografie pe rezervor de la Oly(Paint Shop) 3 voucere de 10% reducere la piese de la Wolf (Wolf Moto) Manopera de la un schimb de ulei Whiteman(Dambla motors) + 4L ulei de la Motul mai sunt 10 carti de la Editura Dacica (sper sa imi aduc bine aminte) Si inca ne mai gandim si la ceva premii de udat gatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 pai putem zice si de premii da zicem mai incolo de concursuri aerografie pe rezervor de la Oly(Paint Shop) 3 voucere de 10% reducere la piese de la Wolf (Wolf Moto) Manopera de la un schimb de ulei Whiteman(Dambla motors) + 4L ulei de la Motul mai sunt 10 carti de la Editura Dacica (sper sa imi aduc bine aminte) Si inca ne mai gandim si la ceva premii de udat gatu Ulei motul poate sa fie si pisoarca aia de 5100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 curind vom posta harta adresa si restul de detali..........@survol orice ulei este bun cit este gratis dar important este sa stii unde sa-l folosesti,ttraducerea la ''unde'' este pe ce tzip de motor,racire aier,raciere lichid,motor turat, motor V,boxier...blabla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 up...abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 au mai ramas 4 zile si tot nu am costumatie :-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Hm..... iar ma imbat.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) Pacat ca unii dintre noi n-or sa serveasca patria dacica. @Fratii PIC si POC(Ugluk si Pupila): puteti sa va costumati in piese de sah..tot sunteti unu' alb si unu' negru. poopy tre' sa faca rost de o chelie falsa si crema de ghete ca sa fie Ugluk si George sa foloseasca cu incredere ACE(inalbitor) si o matura(sa semene cu pletele lui Poopy) Editat Octombrie 26, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 hai ca mai e un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 valo cred ca mi-ai dat idee de costum>=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 OPEN PUB Str. tunari nr. 65, sector 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Ajung la locatia destraba...errrm...petreceri : tramvaiele - 5 ; 34 ; 46 . si autobuzele 330 ; 335 . metrou - statia Stefan Cel Mare . pentru alte mijloace de transport : role,skatebord,motorete,auto-conserve, x5-x6-etc, elicopter personal (posibilitate de aterizare pe stadionul dinamo) pentru cei din urma google map sau harta de mai sus !!!* * nu recomand venirea cu motorete sau alte vehicole pentru ca o sa se lase cu betie crancena,exceptie fac cei care au o sotie/prietena/iubita soferita care bea chico sau coca cola ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Ajung la locatia destraba...errrm...petreceri : tramvaiele - 5 ; 34 ; 46 . si autobuzele 330 ; 335 . metrou - statia Stefan Cel Mare . pentru alte mijloace de transport : role,skatebord,motorete,auto-conserve, x5-x6-etc, elicopter personal (posibilitate de aterizare pe stadionul dinamo) pentru cei din urma google map sau harta de mai sus !!!* * nu recomand venirea cu motorete sau alte vehicole pentru ca o sa se lase cu betie crancena,exceptie fac cei care au o sotie/prietena/iubita soferita care bea chico sau coca cola ! Cum tu nu ai de nici unele = vii cu pejosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Cum tu nu ai de nici unele = vii cu pejosu? De venit nu-i problema...Cand pleaca o sa-i fie mai greu. Poate se milostiveste careva si vine deghizat in "Dorel" santieristu', nu de alta, dar sa-l conduca cu roaba pana acasa pe Ugluk (rad eu, dar cred ca si eu o sa am nevoie de roaba sa plec acasa...Iar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Cum tu nu ai de nici unele = vii cu pejosu? ai aflat si tu ca am dat x5 si x6le si ca am bagat elicopteru pe E-bay ??? si nu vin pe jos vin cu metrou' nah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 ai aflat si tu ca am dat x5 si x6le si ca am bagat elicopteru pe E-bay ??? si nu vin pe jos vin cu metrou' nah Ti-ai cumparat acu metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 prezent si io! poate o sa fiu George Constanza cum mi-a sugerat Stimpy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana23 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 si aducem si un bostan mare mare pe care o sa-l cheme Sofronie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 prezent si io!poate o sa fiu George Constanza cum mi-a sugerat Stimpy sa stii ca pe langa asemanarea fizica ai si ceva din caracteru lui dar ce facem cu dana ca ala era single mai mereu !? Mesaj completat pentru cele fara idei de costumatie , uite aici : http://www.220.ro/reclame/Reclama-Honda-CBR-RR/PzrgjNX9ZZ/ numa ca or sa fie probleme ca or sa vrea bikeri ametiti de alcool sa le dea o tura pe curbe si o dam in alte alea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Cine nu are se poate costuma in betiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Cine nu are se poate costuma in betiv. SI betivii, se deghizeaza in oameni "ne-betivi"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 eu mi am anuntat oferta si pe feisbuc : ofer servicii de bodypainting tipelor lipsite de inspiratie care nu si au gasit costum ! asa ca apelati cu incredere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 eu mi am anuntat oferta si pe feisbuc : ofer servicii de bodypainting tipelor lipsite de inspiratie care nu si au gasit costum ! asa ca apelati cu incredere ! Vrei sa spui Fetishbuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Vrei sa spui Fetishbuc nu ma asteptam din pareta dvs. sa ma cunosti asa de bine... oricum e de bine matale in ce vii costumat??? Mesaj completat pregatirile sunt in toi... iar vestea buna e ca mi am facut costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 (editat) Super reusita petrecerea, pacat ca mi-a fost foarte rau si nu m-am mai costumat...Acum mi-e si mai rau, ca am adaugat si mahmureala peste toate celelalte rele Astept pozele Editat Octombrie 31, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 ne si place bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate