geosaft Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Yo, Sunt Geo(-rge), nou pe forum aici. Am o Yamaha FZS 600 din 2003. Am luat-o in martie anul asta (sh) si i-am facut deja 4000 km dar numai rute scurte. Acum in sept fac un tur de 9 zile spre sudul Frantei... Sper sa ma tina bine. Cine mai are asa ceva - cum se comporta la drum lung? Sosele si sosete uscate! Peace brothers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Salut, Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Vezi ca este si un topic despre Fazere, pe care din pacate baietii vad ca l-au cam abandonat, Bafta. A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 super tare motoru'.sal stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 motorul este superbelea, tocmai s-a intors kelu (zaradi) dintr-un tur al europei de vo 5000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Sa-l stapinesti sanatos. Sa ai numai asfalt uscat si vreme buna. Cu aceasta ocazie te invit la intrunirea de la Galati, in perioada 8-10sept. 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 e superba, imi place si ca ai echipament pe mine si nu mergi in sandale o sa arata f. frumos cu 2 topcase-uri pe parti daca mergi la drum lung. sa o stampanesti sanatos si sa o tii mereu la verticala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Super frumos motor ! Sa il stapanesti cu placere si sa te care multi km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geosaft Postat Septembrie 2, 2006 Autor Share Postat Septembrie 2, 2006 haha ai ghicit, George, da' de unde stii ca-s galatean? e superba, imi place si ca ai echipament pe mine si nu mergi in sandale o sa arata f. frumos cu 2 topcase-uri pe parti daca mergi la drum lung. sa o stampanesti sanatos si sa o tii mereu la verticala Styx, mi-am luat un rucsat care sta pe rezervor + o rola de 50L care o sa stea pe spate. Sper sa-mi ajunga 8-9 zile. Cu chestiile alea de o parte si de alta n-am avut niciodata... poate la next bike, ca la anu' vreau s-o dau si sa-mi iau 2 Nu ma intreba ce... am planuri mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai nici o problema in tur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Foarte cashto motorul, sa-ti traiasca! si vorba ta sosele si sosete uscate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Sa te bucuri la maxim de ea si sa te duca si sa te aduca inapoi fara nici cea mai mica problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geosaft Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 Poate la anu' fac o tura la Romania (Galati) Vin de va fac o vizita la "zid", prieteni moped-isti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) Am avut primul model (difera doar carena fata) - din mai 1998, luata de aici de la Yamaha (de fapt prima din Romanica ); nu-s niciun fel de probleme oricit de lung e drumul, garantat! Nu uita totusi sprayul de lantz si bujii de schimb - rar, le mai ancraseaza, dar dac-o "scuturi" un pic la 220 km/h, isi revine...! S-o calaresti sanatos, cred oricum ca e motorul de strada cu cele mai confortabile suspensii din lume... Asfalt uscat si...virajat Editat Septembrie 4, 2006 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geosaft Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 Nu-mi e ca motocicleta nu e buna, ba chiar e super, are numai 3 ani... Dar lumea zice aici ca la drum lung iesi mai bine cu 1000cm decat cu 600. Las' ca va zic cum a fost. Vineri plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 aÂştept să ne povesteÂşti. vreau să-mi cumpăr un Fazer, aÂşa că sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate