piticutz4you Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 sal! mi-am luat un atv rusesc si are saua k vai de mama ei, daca are cineva sa ma ajute si pe mine cu o sa cu tot cu prinderi sau doar cu prinderile si o reconditionez pe asta! daca are cineva la vanzare, donat etc, va rog contactati-ma pe 0762628325 si stabilim cum si ce! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Daca nu ma insel saua ce-ti trebuie tie e sa identica cu cea de IJ Planeta. Cred ca difera doar prinderile. Editat Octombrie 25, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 Daca nu ma insel saua ce-ti trebuie tie e sa identica cu cea de IJ Planeta. Cred ca difera doar prinderile. habar n-am! ai asa ceva? am nevoie si de sistemul de prindere sau ceva ce sa pot adapta pt prindere! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Nu am sa de planeta. Poti intreba la topicul IJ daca e acelasi sistem de prindere (desi ma indoiesc) sau daca se poate adapta sa de IJ Planeta la ATV-ul tau. Editat Octombrie 25, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Este sea de Voshod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 de voshod este toata ziua saua, cea de planeta este muuult mai mare si are alta forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) /index.php?...t&p=2340114 Ce zici, asta din rindul 3 de poze, te ajuta cumva? Arata destul de bine si e de vinzare! Editat Octombrie 26, 2010 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 27, 2010 Autor Share Postat Octombrie 27, 2010 /index.php?...t&p=2340114Ce zici, asta din rindul 3 de poze, te ajuta cumva? Arata destul de bine si e de vinzare! sal! merci dar din pacate dupa cum vad din foto nu ma ajuta cu nimic! nu e pe modelul la a mea(e putin diferita si nu da sa o adaptez). merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Salut. Ivane, mai exista saua de Nipru? (Poate ma "lipesc"). Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate