yamahaia Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) pai e foarte simplu(parerea mea) facem un topic ,aruncam zvonul printe prietenii nostri cu motociclete italiene (astea mai rare) si scumpe la vedere,alegem o locatie undeva in centrul tarii sa se poata ajunge de peste tot,hotaram o data si ne punem pe treaba (gratare,lichioare....povestioare si tot tacamul) ,dar acum trebuie normal sa ne bazam si pe ceva participatnzi care vor sa ajunga la acesta intrunire. Astea rare a se înțelege toate mărcile de motociclete italiene. Cine a venit cu ideea îl rog sa facă un topic nou Editat Ianuarie 27, 2011 de yamahaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 asta ai scos-o din putul gandirii? in martie rsv-ul face 11 ani. suna la fel ca in prima zi cand l-am luat. asa-s ele, mai zgomotoase, nu e nici o problema! mai bine iti iei un opel decat un fiat .... da' ai grija sa nu fie diesel ca nemtii la cat de destepti sunt au cumparat diesel de la Fiat aaaa... la fel si ZUZUKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 nu prea am inteles ce ai vrut sa zici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 pt ca am citit postul gresit my bad:D ideea era ca multe deseluri mici de pe piata (inclusiv cele de pe Opel Corsa si Suzuki ?!?!?) sunt facute de FIAT adica Italia. Mesaj completat PS: Felicitari Posesorului si mie motorul de pe RSV mi se pare genial... si alaturi de Trident o sa trag la un momentdat un Tuono din prima generatie adica din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 prefer tuono din a doua, mi se pare mai agresiv. dar si primul are farmecul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Iulie 26, 2011 Autor Share Postat Iulie 26, 2011 desi intentionez sa vand motorul din lipsa de timp...ramane totusi motorul meu asa ca am mai facut cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 imi place garajul tau,in prima faza am avut impresia ca e in sufragerie ,servesti si cafeluta acolo impreuna cu motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 ...nu m-am gandit la servitul cafelei acolo...dar e o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate