pantera Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Astia de la Alfa Motors or fi rude cu aia de la Tomuina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Si eu mi-am luat prima moto tot de la Alfa motors,un Hornet din 99 adus din Italia,am avut o singura problema,dupa vreun an s-a dus brusc radiatorul.Am gasit in el pasta din aia de (cuvant urat) care cica infunda gaurile,a trebuit sa-mi iau altul oricum si asta a fost 100e.Dar in principiu,motocicleta a fost buna per total,motorul nu era obosit,cutia de nota 15,furci,cadru,totu ok.Eu m-am dus cu un prieten care se pricepe si el mi-a ales-o din mai multe,asa,sa te duci singur in necunostinta fiind si incepator mai mult ca sigur iti iei vreo balarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 16, 2011 Autor Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Si eu mi-am luat prima moto tot de la Alfa motors,un Hornet din 99 adus din Italia,am avut o singura problema,dupa vreun an s-a dus brusc radiatorul.Am gasit in el pasta din aia de (cuvant urat) care cica infunda gaurile,a trebuit sa-mi iau altul oricum si asta a fost 100e.Dar in principiu,motocicleta a fost buna per total,motorul nu era obosit,cutia de nota 15,furci,cadru,totu ok.Eu m-am dus cu un prieten care se pricepe si el mi-a ales-o din mai multe,asa,sa te duci singur in necunostinta fiind si incepator mai mult ca sigur iti iei vreo balarie Ce culoare îi ? Pune-o poză. Nu-s tocmai începător, doar că ăsta e primul 4t Editat Februarie 16, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Uite-o,e pe albastru ala fain,mi-a placut mult culoarea Aa,scuzati peisajul cu gaini si Dacii,o ard country Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate