Sher Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Va rog sa-mi spuneti si mie daca este service Suzuki in Bucuresti, sau daca nu, de unde iau simeringul, uleiul si unde ma duc la montaj. Multumesc anticipat :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 (editat) http://www.suzukimotors.ro/ = reprezentanta service-ul este pe soseaua de centura tunari-pipera (gasesti amanunte pe pagina de web), intrebi de domnul gabi (mecanicul de moto) problema e ca numai daca ai noroc au piesa pe stoc altfel o comanzi si vine cam in 2 saptamani, ulei de furca au acolo iar manopera este 12 euro fara tva ora. Editat Septembrie 3, 2006 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 Ms de raspuns M-ar intereesa un nr de telefon de la service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Tunari, Sos. de Centura nr. 24-26 Tel: 021 266 50 00 021 266 50 01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 te duci mai bine la Dobrescu la magazin(langa cinema Cotroceni).au semeringuri pe stoc si-ti recomanda si un service unde sa le schimbi.da-i un telefon si-l intrebi exact ce-ti trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 te duci mai bine la Dobrescu la magazin(langa cinema Cotroceni).au semeringuri pe stoc si-ti recomanda si un service unde sa le schimbi.da-i un telefon si-l intrebi exact ce-ti trebuie e magazin doar de suzuki sau universal ? adik moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 e magazin doar de suzuki sau universal ? adik moto ? NU mai este magazin de nimic, am fost eu astazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Tanga Moteurs e un service bun cu super baieti si cred ca iei te pot ajuta cu service-ul www.tanga-moteurs.ro/forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate