siu_long Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 Va multumesc mult tuturor celor ce au contribuit la acest post. Concluziile mele sunt: ( dar postul ramane deschis ) (cine ma poate corecta cu informatii valabile este binevenit) - Dominatorul a fost o motocicleta excelenta, mai buna clar decat orice GS facut un aceelasi an, dar a fost produsa pana prin ~2000 -dupa 2000 a inceput o noua generatile de GS, schimbare fenomenala (nu ma refer doar la injectie), sunt mult mai "bine legate"... nu poti compara GS facut cand se facea Dominaotorul cu unul 2000+ (tot nu am aflat de ce din 2000 Honda nu mai produce Dominator, sau monocilindru clasa dual sport) -pt offroad cea mai buna varianta este un mono, cu racire pe aer (de-aia fac aia KTM-urile alea asa...) -pt drumuri drumetii mai lungi este bine sa caut 2+ cilindre, chit ca noul mono GS este mai touring -monocilindrele, oricat de bine sunt facute, au uzura mare, cu atat mai mult cu cat sunt folosite la drumuri lungi -in general asiaticele traiesc insemnabil mai mult decat europencele -pt ce am eu nevoie, mai mult oras sau asfalt si rar un drumeag mai "enduro dar nu prea dur" ( in 2 ani de cand am Dominator am fost pe off doar de 2 ori)... ar fi mult mai utila pt mine un GS Dakar 2004+ -sunt f multumit de Dominatorul meu (si normal, am bagat aproape 1000E in el dupa achizitionare si a fost printre cele scumpe la achizitionare) insa vreau sa trec pe ceva mai touring, nu lafel de touring ca si Transalp, asa ca singura mea varianta ramane Dakar-ul.... { perfect, pt mine, ar fi sa existe un 650Dakar cu 2 cilindre / Dominator inca in productie } -atat GS cat si Dominator sunt motociclete excelete, (diplomatic zic:) daca le ceri ceea ce au fost facute sa faca numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 nu inteleg de ce nu ti convine transalp ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 nu inteleg de ce nu ti convine transalp ul eh, asta e o cu totul alta clasa, clasa in care intra si foarte ne-neglijabilul Suzuki V-Strom multumesc pt hint, e fiabila, dar deja o dam pe off-topic numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) nu inteleg de ce nu ti convine transalp ul Pentru ca e de pe vremea lu Bunicu? Greu, puturos si insetat. Diferenta intre el si domi e ca e mai mare si mai greu, dar trage mai elegant la drum intins. Atat. V-Strom-ul si GSul 200-2007 (nu musai Dakar!) sunt o generatie peste antichitatile TA/Domi. As putea zice ca VStrom ar fi un pas in sus de la TA si un GS ar fi un pas in sus de la Domi. Ce vrea domnu siu_long aici de fatza bate spre Kawa Versys, XT660z si de ce nu F800G - care ar fi noua generatie unde se cam estompeaza diferentele destul de clare intre un Domi si un TA sau intre un GS 00-07 si VStrom. Desigur, nu discutam de offroad in cazul lui Versys care concureaza doar la sectiunea asfalt siu_long, daca nu cauti GS Dakar cu abs, mai bine cauta un XT660z (d'ala nou). Are ceva mai multa personalitate si e ceva mai echilibrat ca motorizare. Insa... back-to-back cu dominatorul... nu as da Domi nici pe XT nici pe GS (00-07) De diferenta de pret acopar diferenta de consum pentru inca un an de zile cel putin BTW: Au motociclete BMW G650GS de test drive la Bavaria. Sunt more or less identice cu GSurile dintre 2000 si 2007. Editat Decembrie 14, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Daca s-un domi cu 4% consuma mult,ce sa mai zici?.Oare cit consuma bmw-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 ?.Oare cit consuma bmw-u 4,5%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate