big_ipaq Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Weekendul acesta, 8-10 septembrie, la Sinaia este o intalnire a pasionatilor BMW, indiferent de numarul de roti. Cine e interesat de participare si/sau cazare, poate sa intre pe bmwclub.ro si sa caute detalii. Sigur ca orice pasionat BMW e invitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) Weekendul acesta, 8-10 septembrie, la Sinaia este o intalnire a pasionatilor BMW, indiferent de numarul de roti. Cine e interesat de participare si/sau cazare, poate sa intre pe bmwclub.ro si sa caute detalii. Sigur ca orice pasionat BMW e invitat. da nu mai bine dati o fuga pasionatii de bmw la targoviste la intrunire? in fond nu e departe sinaia de targoviste va strangeti acolo si va asteptam cu drag la noi Editat Septembrie 4, 2006 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 da nu mai bine dati o fuga pasionatii de bmw la targoviste la intrunire? in fond nu e departe sinaia de targoviste va strangeti acolo si va asteptam cu drag la noi Nu e frumos ce faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 da nu mai bine dati o fuga pasionatii de bmw la targoviste la intrunire? in fond nu e departe sinaia de targoviste va strangeti acolo si va asteptam cu drag la noi Din pacate, acolo vor fi multi si cu masini si nu stiu dac-ar fi bineveniti. Noi vorbeam de o intalnire strict a celor pasionati de marca, nu doar motociclete sau masini. Nu e frumos ce faci Nu ma supar, daca a considerat necesar sa posteze, asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Din pacate, acolo vor fi multi si cu masini si nu stiu dac-ar fi bineveniti. Noi vorbeam de o intalnire strict a celor pasionati de marca, nu doar motociclete sau masini. Nu ma supar, daca a considerat necesar sa posteze, asta e. imi cer scuze daca am deranjat pe cineva ,a fost doar o invitatie fara vreun gand ascuns Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 Nu e nici o problema, dar banuiesc ca stiai ca e exclus, daca nu in alte motive din motive de timp. Si asa avem doua jumatati de zi si una intreaga. Sa plece cineva de la Sinaia la Targoviste e peste mana tuturor. Dar multumesc pentru gandul bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 Se planuieste o excursie la Cota 2000 cu ATV-urile si daca se poate rezolva un paintball. Se va sta la Cota 1400 la hotel si planuim un barbeque si un foc de tabara. Hotelul Cota 1400 e rezervat doar pentru aceasta intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Presupun ca nu e nimeni interesat dintre noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Presupun ca nu e nimeni interesat dintre noi... Eu am avut o tentativa sa merg la o intilnire bmw tinuta astaprimavara parca pe la cheia, probabil organizata de alt club decit al vostru. Dupa ce am depasit citiva probabil participanti si am fost depasit pe drum de altii nu am mai ajuns... Sa nu intelegi gresit da sint prea multi posesori de masini bmw interesati prea putin de marca in sine... Bafta si distractie placuta. Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) Ai perfecta dreptate. Nu vreau sa discut de alte cluburi, nu e treaba mea. Noi promovam condusul civilizat si respectarea legilor de circulatie DAR si a tuturor participantilor in trafic. De altfel, nu putem interzice asta, dar nu am permis nimanui sa organizeze la noi pe forum, o coloana spre locul intalnirii, exact din acest motiv. Si le recomandam sa mearga spre intalnire, mai civilizat decat in orice alta parte. Asociatia non-profit BMW Club Romania exista si dorim sa o afiliem la BMW Club Europe. Scopul nostru este sa promovam non-comercial marca BMW si sa schimbam perceptia celorlati despre proprietarii acestor masini. Nu avem ca scop liniute si concursuri noaptea cu masini tunate si care nu ar trece de RAR. Chiar si imaginea care tu o ai relativ la acea intamplare pe drumul spre Cheia, incercam sa o schimbam. Editat Septembrie 5, 2006 de big_ipaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Venit, citit, plecat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Daca nu ar coincide cu alte intalniri.....cu mare placere.....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Imi pare rau ca se suprapun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Eu s-ar putea sa am un drum spre munte si o sa incerc sa dau o raita prin Sinaia. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Te asteptam. De vineri de la pranz pana duminica de la pranz, oricand. Gasesti mai multe detalii incluzand programul orar al intalnirii, la: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=8528 Suntem la Hotel Cota 1400. E rezervat complet pentru intalnirea asta. Daca doresti camera, o poti obtine la un pret mic, prin noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate