sergiu_gsxr Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Salutare tuturor, in dimineata asta mi-am gasit motorul trantit pe jos , in urma aceste cazaturi mi-au crapat plasticele de pe partea stanga imi puteti recomanda pe cineva din bucuresti care sa le repare si sa le si vopseasca si totodata la un pret ok motorul este nu k6 1000 multumesc si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Cauta aici. Cu stickere te ajuta hondafan, aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 poti lua legatura si cu oly de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate