coxx Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 vreau sa-mi montez niste oglinzi cu semnalizator in ele pe Hornetu' meu. stie cineva un atelier care sa aiba si un electrician bun care sa mi le monteze elegant, fara sa se vada firele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 vreau sa-mi montez niste oglinzi cu semnalizator in ele pe Hornetu' meu. stie cineva un atelier care sa aiba si un electrician bun care sa mi le monteze elegant, fara sa se vada firele ? cred ca cea mai buna treaba tot tu o faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 cred ca cea mai buna treaba tot tu o faci. eu sunt atehnic complet. asa ca mai bine nu-mi bag copitele. in schimb as aprecia o mana de ajutor de la unu mai luminat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 daca ai fi de prin zona sau daca ai drum incoace te rezolv eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 vreau sa-mi montez niste oglinzi cu semnalizator in ele pe Hornetu' meu. stie cineva un atelier care sa aiba si un electrician bun care sa mi le monteze elegant, fara sa se vada firele ? cum arata oglinzile?ceva link? de unde ai cumparat? cat a costat? cred ca si la Oradea se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 totusi n-as veni pana la petrosani sau oradea ca sa-mi montez niste oglinzi. da mersi frumos oricum. careva din bucuresti ? stiu ca putetzi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 totusi n-as veni pana la petrosani sau oradea ca sa-mi montez niste oglinzi. da mersi frumos oricum. careva din bucuresti ? stiu ca putetzi !! daca nu le-ai montat da-mi un telefon (0723.730.633) sau mess: mojo_bf. cred ca te pot ajuta eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 1. la service la Honda 2. la un service care monteaza casetofoane si alarme auto ar putea sa lucreze bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate