marook Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Mi-am luat ingaduinta de-a pune in acest topic o parte din fotografiile facute de-a lungul acestui an, fotografii pe care nu le-am postat pana acum pentru ca au fost prea putine pentru a vi le darui de fiecare data cand le-am facut. Am strans, insa, acum, o parte din ele, facute, dupa cum va veti da seama, in diferite perioade, in diferite locatii, o mica parte facute de mine, cele mai multe fiind facute de prietena mea. Sper sa va placa! Sa aveti o zi si o viata cat mai frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Super...mai vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 Super...mai vreau! Iti multumesc mult! Ce-i drept ar mai fi, numai ca trateaza cumva acelasi registru ca si celelalte, cele postate fiind, intr-un fel, reprezentative pentru fiecare etapa in parte. Dar, daca vrei, da-mi un p.m., te rog, cu I.D.-ul tau de mess si ti le trimit asa; ok? Oricum, inca o data, MULTUMESC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 îmi iau Âşi eu îngăduința în mână Âşi îți zic să te strădui mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Iti multumesc mult!Ce-i drept ar mai fi, numai ca trateaza cumva acelasi registru ca si celelalte, cele postate fiind, intr-un fel, reprezentative pentru fiecare etapa in parte. Dar, daca vrei, da-mi un p.m., te rog, cu I.D.-ul tau de mess si ti le trimit asa; ok? Oricum, inca o data, MULTUMESC!!! Cu placere..chiar sunt foarte reusite. Mi-a placut profilul la apus, foarte frumos. Poate fi facut Ecard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 moaaa, ai facut poza in bixerica, it`s forbidden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 Sunteti "nebuni" cu totii!!! Ca si mine, de altfel... Mesaj completat îmi iau Âşi eu îngăduința în mână Âşi îți zic să te strădui mai mult. O-le-leee! Cu ce gresii, conasule?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Spune'mi te rog, pozele din biserica sunt facute cumva la Manastirea Bogdana din Radauti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Pozele facute de prietena ta sunt mai frumoase Chiar daca nu viata, dar seara mi-ai facut-o mai frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 Spune'mi te rog, pozele din biserica sunt facute cumva la Manastirea Bogdana din Radauti? Oh, cat mi-as dori sa fi ajuns acolo unde spui!... Nu, fotografiile sunt din Biserica Domneasca din Curtea de Arges ( ctitorita de Basarab I, constructia fiind terminata la 1352 ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Oh, cat mi-as dori sa fi ajuns acolo unde spui!... Nu, fotografiile sunt din Biserica Domneasca din Curtea de Arges ( ctitorita de Basarab I, constructia fiind terminata la 1352 ). Seama foarte mult cu interiorul Manastirii Bogdana de aia te'am intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate