duncan Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 salut, azi dimineata am trecut pe langa o motocicleta avariata parcata in intersectia Ritmului cu Avrig Stie cineva ceva despre ea? pozele le gasiti in atasament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Si eu am vazut-o. Am cautat ceva date dar nimik. E lovita destul de rau. Daca stie cineva ce s-a intamplat pote ne spune si noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 mai este acolo? am sa trec sa vad in seara asta ma gandesc sa nu fie furata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Poate omul zace pe la spital si nu are pe nimeni sa vina sa o ridice de acolo, dar... odata ce a vazut poporul este impsibil sa mai fie acolo dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 ... mda azi dim nu mai era.. sper sa fi fost luata de proprietar sau cineva cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 a disparul, sper sa fie pe maini bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 a disparul, sper sa fie pe maini bune! daca nu e pe maini bune, dati de veste, e o camera care filmeaza acea zona foarte bine chiar si pe timp de noapte, trebuie doar vorbit cu proprietarul acesteia, se filmeaza non-stop acea zona. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KILLER2009 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Depinde pe ce inregistreaza-ca s-ar putea ca dupa 2 saptamani sa se stearga-la mine asa e-cu 500 Gb -inregistrez cam 2 saptamani,ar trebui sesizat mai repede daca chiar e nevoie de inregistrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate