alex123 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) Puneti care aveti poze cu mobre fat ass sau fat front ??? Daca a mai fost thread-ul sau e in plus delete cu incredere sau closed dupa caz Stiti ca va iubesc 300 pe fata? si un 360 pe spate - un sporter radical de vanzare la 25.000$ Nu dadea fanii old school;si mie-mi plac si e bartai topicul old school Editat Septembrie 7, 2006 de alex123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Ce zici de fat ass-u` asta...? Adevarul ca arata super agresiv o anvelopa mare pe spate,dar parca tot mai dulce-i stilul clasic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Ce zici de fat ass-u` asta...? Adevarul ca arata super agresiv o anvelopa mare pe spate,dar parca tot mai dulce-i stilul clasic... asta e mortal shimie imi plac mai mult rotile pe 18-19 shi ce imi place f mult ca a aparut acum curentul racerelor din anii 1915-1920 in designul motoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Ce zici de fat ass-u` asta...? Adevarul ca arata super agresiv o anvelopa mare pe spate,dar parca tot mai dulce-i stilul clasic... COREEECT, old school or NO school Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Cateva care imi plac.De la Habermann performance.In special cel cu ape hanger.Opere de arta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Iote icea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 mobra aia din prima poza are motor de suzuki LS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 mobra aia din prima poza are motor de suzuki LS ? eu zic ca doar seamana.....oricum,motorul de savage e puturos,nush daca ar putea trage ca lumea roata aia... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 eu nu stiu cum ai putea vira cu o roata ca aia pe fata....hai ca pe spate imi plac si mie da pe fata...( chiar daca putin mai grosutza pe fata arata bine) da aia e cu mult peste cuvantul "exagerat" PS: m-as da odata cu aia totusi...sa vad cum sta pe curbe.... (sper ca are casco la ea baiatu ) aia are sau n-are casco dar tu ai? si on topic: astia au luat-o razna rau de tot n-a aparut `de serie` dar e pe vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 aia are sau n-are casco dar tu ai? si on topic: astia au luat-o razna rau de tot n-a aparut `de serie` dar e pe vine In curand o sa ajunga anvelopele pe spate cilindrice.O sa fie ca in Flintstones numai ca din cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 (editat) aia are sau n-are casco dar tu ai? si on topic: astia au luat-o razna rau de tot n-a aparut `de serie` dar e pe vine iaca dementii au facut si cadrul pe care incape 400 totusi odservati ca pe poza scrie `patent pending` adica inca nu s-a pus nimeni la mintea lor...lol Editat Septembrie 30, 2006 de alex123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 In curand o sa ajunga anvelopele pe spate cilindrice.O sa fie ca in Flintstones numai ca din cauciuc. Macar n-o sa mai aibe nevoie de cric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Iote icea Da, primul chopper e pe baza de Savage... Blackrider, un motor de Savage poate fi impins pana la 50 de cai, daca il tunezi. Ala a asa ceva miroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Da, primul chopper e pe baza de Savage... Blackrider, un motor de Savage poate fi impins pana la 50 de cai, daca il tunezi. Ala a asa ceva miroase. ai dreptate,nu m-am gandit la tunat... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate