Constantin Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Traseu: Buc - Valeni - Piatra Verde Slanic - enduro drum pamant la Schiulesti - enduro urcus sosea pietruita panta mare la Manastirea Crasna. Traseu placut. Inapoierea pe soseaua de Maneciu, asfalt. Cca 110 km x 2. Masa la Manastire. Plecare Sambata, ora 10,30, Petrom-ul dupa Fantana Miorita. Intoarcerea in jurul orei 17, 00 in Buc. Pt intarziati, regrupare la Piatra Verde la ora 13, 00. Pt moto de strada, de la Piatra Verde pot ajunge pana la 300 m de Manastirea Crasna pe drumul asfaltat de Maneciu. Incercam! Daca este ultima iesire pe anul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 As veni si eu, daca vremea maine dimineata e cum zice la prognoza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2010 Nu a mai venit nimeni! A fost soare si uscat. Cu frigul s-a rezolvat cu mansoanele din poze. In poze Piatra Verde si urcarea la Manastirea Crasna. Traseu usor si placut. Mesaj completat Am decis sa circul si iarna cand temperatura este peste zero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Felicitari pentru drumetie! Din pacate (sau din fericire) ieri am fost programat la povarna pentru a face tuica altfel eram sigur alaturi. Eu unul nu bag motocicleta la iernat, daca mai apare vreo zi buna voi profita de ea. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate