Ktm-Kox Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Salut.Cate montari de Gume tin moous-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Salut.Cate montari de Gume tin moous-urile? Cred ca nu se uzeaza la schimbarile de cauciucuri. Important e sa le dai cu gelul special Michelin la fiecare montare. Se uzeaza cu kilometri. Acu depinde si cat mergi. Eu am vazut mousse-uri care au tinut 2 sezoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ma bag si eu aiurea... ce sunt alea moous uri...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ma bag si eu aiurea... ce sunt alea moous uri...... Uite: http://www.motorace.com/miva/merchant.mv?S...egory_Code=MTBM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Eu vand din astea .... cam 4 gume dar neaparat montate cu vaselina originala !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Ok, am citit explicatiile de pe site dar nu prea am inteles rolul lor, inlocuiesc aerul din cauciucuri? in caz de pana se mai poate continua? cu ce ajuta o motocicleta mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Ok, am citit explicatiile de pe site dar nu prea am inteles rolul lor, inlocuiesc aerul din cauciucuri? in caz de pana se mai poate continua? cu ce ajuta o motocicleta mai exact ? What's Mousse? Mousse (moos), noun, <Latin mulsa, a foam mixture> Cooking: whipped foam like meringue, gelatin, Chocolate mousse. <French foam dessert, spongy texture> Motorcycle Tires: Michelin Bib Mousse, foam core insert that replaces rubber tubes in off road motorcycle tires. Sponge-like circle of Butyl honeycomb foam whose tiny cells are charged with nitrogen. Smooth molded outer skin is designed to slip into specific size off-road motorcycle tires. Developed by Michelin for expert racers who MUST FINISH EACH RACE. When you cannot tolerate DNF, get Bib Mousse. mousse = spuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Sal cine aduce Moous-uri si la ce bani ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Sal cine aduce Moous-uri si la ce bani ??? daca ti-ai luat galbeaza de noua, tot de acolo iei si bib mousse-uri daca nu, cauta-i pe baietii de la Husaberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate