fhchth Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Salut am primit informatia ca un olandez ar fi cumparat 150 de harley-uri avariate din mexic au acte facute de olanda shi pretzurile ar fii intre 4000-shi 5500 in functie de cit de avariate sunt .... o sa merg in 3 sapt sa vad despre ce e vb .... cine e interesat? basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Salut am primit informatia ca un olandez ar fi cumparat 150 de harley-uri avariate din mexic au acte facute de olanda shi pretzurile ar fii intre 4000-shi 5500 in functie de cit de avariate sunt .... o sa merg in 3 sapt sa vad despre ce e vb .... cine e interesat? basty Am vazut si eu mai de mult pe un site o chestie similara.Un tip ,tot din Europa,nu mai retin de unde exact,aducea Harley-uri casate de la Politia mexicana.Preturile erau digerabile.Poate este vorba despre acelasi tip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 vreau si eu!!!!!! sa stiu mai multe si sa merg sa vad!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 eu vreau zece bucati. toate negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 vreau si eu!!!!!! sa stiu mai multe si sa merg sa vad!!! veterama este pe 15 cred sau chiar a trecut ...vrei sa vii in nl? vom fi 3 inshi basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 ma intereseaza si pe mine,daca e vorba de shovel....tocmai imi pregatesc banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 veterama este pe 15 cred sau chiar a trecut ...vrei sa vii in nl? vom fi 3 inshi basty Chiar as vrea sa vin! Niste poze,exista pe vreundeva,sau un link ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Mai da repede v-ati aprins. Motoare accidentate sau casate...pai bine ma fratilor cand e vorba de HD nu mai aveti alte pretentii? Oricum numai sa fie Harley? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Mai da repede v-ati aprins. Motoare accidentate sau casate...pai bine ma fratilor cand e vorba de HD nu mai aveti alte pretentii? Oricum numai sa fie Harley? lasa ca e piesele eftine la harley. se face usor sa mearga (din zece- unu') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 (editat) Mai da repede v-ati aprins. Motoare accidentate sau casate...pai bine ma fratilor cand e vorba de HD nu mai aveti alte pretentii? Oricum numai sa fie Harley? nu te ambala fratzie, io am luat flh-ul meu (shovel de 80 CI di 78) de la licitatzie de la politzie si mere de jar minca, in + daca au evo-uri de 88 CI in ele alea au fost marite la 95 CI si merg de zbarnaie, merita absolut ca merita p.s. si vezi harley-ul il rebilduiesti relativ ushor, pe cand vulcanul..... Editat Septembrie 9, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Mai da repede v-ati aprins. Motoare accidentate sau casate...pai bine ma fratilor cand e vorba de HD nu mai aveti alte pretentii? Oricum numai sa fie Harley? Coane... Sunt unele persoane care nu ishi iau harley pt crom shi ca sa rupa inimile femeilor basty ma intereseaza si pe mine,daca e vorba de shovel....tocmai imi pregatesc banii. salut poze nu am inca ... nosey e de 3 luni in NL shi acum citva timp a aparut nebunul ala care le-a cumparat ... shi el vrea shovel deci sunt shovel-uri ....iti dai seama ca daca unul functional este pe la 6000 nu or avea cine stie ce la 5000 o sa il intreb de un link ceva daca mai suna ..oricum vine in 2 sapt ca face 3 luni .... basty nu te ambala fratzie, io am luat flh-ul meu (shovel de 80 CI di 78) de la licitatzie de la politzie si mere de jar minca, in + daca au evo-uri de 88 CI in ele alea au fost marite la 95 CI si merg de zbarnaie, merita absolut ca merita p.s. si vezi harley-ul il rebilduiesti relativ ushor, pe cand vulcanul..... ce sa rebuilduieshti la un vulcan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 no bun,si???cum ramane cu shovelurile?unde sunt?in olanda?se pot vedea?le verifica nosei sau cum facem? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 no bun,si???cum ramane cu shovelurile?unde sunt?in olanda?se pot vedea?le verifica nosei sau cum facem? B. el vine in 2 sapt shi eu voi merge cu el acolo daca vreti veniti shi voi ...asta cam in 3-4 sapt basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 n-am cum sa vin pana acolo....sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Succes la curajosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 eu pe 6-8 oct incerc sa ajung la Veterama cu cineva cu masina,poate iau un shovel de acolo....si ceva accesorii. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Nu te uiti si de niste manere care sa mearga la Vulcanetele meu? Numa sa fie de fer! manere?da ce,ai cal?hahahahaha ma uit,faceti lista si da-ti pe mail.eventual ceva poze,sa stiu dupa ce sa ma uit. B. ps:pt cei care nu isi completeaza datele la profil:veti primi warn. mincinosii prinsi-out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 aha ,adica mansoane.....ok...de 1" parca,da? daca am bani,poate aduc mai multe accesorii( mansoane,oglinzi,etc.). B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 aha ,adica mansoane.....ok...de 1" parca,da? daca am bani,poate aduc mai multe accesorii( mansoane,oglinzi,etc.). B. nu am mai raspuns ca mi-a fost spart atelierul ... vezi ca anul trecut a gasit nosey unul pe cagru duo glide parca ( cel de electraglide nu mai stiu exact cum se numeshte ) la 6000 in stare perfecta basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 www.hogromania.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Nu te uiti si de niste manere care sa mearga la Vulcanetele meu? Numa sa fie de fer! Daca Black sau Basty nu gaseste, da-mi un PM (nu vreau sa stric business-ul vostru ). Iti trimit prin posta, am aici acasa manere cum vrei tu. Sunt din fier, sunt nou-noute si ieftine. Am si metrice si in col. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 nu e nici un bussines,omul isi ia de unde vrea....eu nici nu stiu macar daca o sa-i gasesc. sissybar pt VN800ai?vrea lupalb. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Ajung acasa cam la 8, iti spun atunci, n-am la mine catalogul acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 pentru cei care cunosc spiritul HD:http://www.youtube.com/watch?v=mgCtLcxnOvQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 pentru cei care cunosc spiritul HD:http://www.youtube.com/watch?v=mgCtLcxnOvQ foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate