vlad.tepes Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) Salutari. Am dat search, n-am gasit, am deschis topic. Rezervorul meu era plastifiat pe exterior cu plastic transparent (la fel cum se plastifieaza documentele). Bun, frumos, protejeaza vopseaua de intemperii si de rugina. Acum din motive de buf, copii idioti + intemperii au aparut intai gaurele, apoi se fac bule de-alea de intra aerul, apoi incet incet se duce plasticul. Stie careva vreun service prin Bucuresti sau prin alta parte care ofera plastifiere? Sa-mi refaca /inlocuiasca? Vreo locatie, indicatie de pret? Mentionez (poate conteaza...nush') ca am Honda CB 500 pc 26 din 95. - rezervor standard (si putin indoit) Editat Noiembrie 30, 2010 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Ma gandeam ca sa ti-l transforme in plastic.. E o folie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2010 e un plastic ceva mai dur & gros decat o folie normala. Sa reziste mai bine. Si care cand este pus pe rezervor probabil ca e pus cu o masinarie mai speciala, il toarna sau ceva, ca nu-mi vine sa cred ca au pe forme pentru fiecare tip de rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 E o folie, nu? Da, se aplica la fel ca orice sticker. Nu stiu daca se gaseste si la noi, stiu doar de Tankslapper, se poate comanda pe net pentru modelul tau de motoreta. Un video cu instalarea e la ei pe site sau pe youtube: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 uite aici mai gasesti una alta! Spor /index.php?...=569881&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Decembrie 3, 2010 Autor Share Postat Decembrie 3, 2010 multumesc de linkuri. m-am uitat prin ele, pun un set pe lista de primavara, ca ma gandesc si la o arografiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate