DavidBMW Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 ce sa zic ,super mobra ,minunata de, dupa comunista toate par nemaipomenite .Si totusi la o privire mai atenta ,dupa un studiu de doi ani ,ajunge mandea sa constate ca gradina raiului mai are si uscaturi. Merg si eu ,merge si iapa dar cam ca barca pe valuri ,motivul ,cauciucurile cam vechiutze si rulmentii de jug . Oricum ramine marfa nemteasca si facuta pentru o mie de ani best ride in the world. Apropo stie cineva pe unde sa gasesc si eu gume decente pt. caramida si pt care sa nu trebuiasca sa-mi vind un rinichi de scumpe ce sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 felicitari pentru motoreta.cam cat mai costa un rinichi btw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Nu uita ce am zis la arc! Geaca neagra, casca alba si vesta reflectorizanta. Felicitari inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Vezi la mitas pentru gume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 ce sa zic ,super mobra ,minunata de, dupa comunista toate par nemaipomenite .Si totusi la o privire mai atenta ,dupa un studiu de doi ani ,ajunge mandea sa constate ca gradina raiului mai are si uscaturi. Merg si eu ,merge si iapa dar cam ca barca pe valuri ,motivul ,cauciucurile cam vechiutze si rulmentii de jug . Oricum ramine marfa nemteasca si facuta pentru o mie de ani best ride in the world. Apropo stie cineva pe unde sa gasesc si eu gume decente pt. caramida si pt care sa nu trebuiasca sa-mi vind un rinichi de scumpe ce sunt? off topic: Asta nu-i motor de "gaie" (de la Jermanika)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DavidBMW Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 off topic: Asta nu-i motor de "gaie" (de la Jermanika)?? este man pacat ca nu le dau si ai nosteri la casat ca imi luam de aici ca sunt mai bune . Amea nici macar nu are motor de un litru si se cam simte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate