Sari la conținut

Propuneri ref forum/actiuni


mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

ajunge un buson cat un mz de pe la tara ..dau 55

 

Este ceva firesc , acest pret a fost facut de piata daca nu ma insel el a plecat de la 20 de lei , ce este absurd in asta ? este un lucru rar care nu prea se mai gaseste { eu personal am doua astfel de busoane ;) } si pe deasupra mai este si dorit si acest lucru i-a facut pretul .

Anumite lucruri care pt. noi au o mai mica valoare sau de loc pentru altii sunt adevarate comori si poate au o valoare inestimabila .

No , spor la licitatii . :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu stiu daca este off topic sau nu dar....intre noi fie vorba,in afara de faptul ca au aparut si vor aparea ceva piese mai rare( datorita preturilor teroretice mai mari) nu vad absolut nici un avantaj pentru cineva care chiar iubeste o motocicleta veche si nu dispune neaparat de fonduri foarte mari.Avantajele sunt de partea cealata, a vanzatorului chiar glumeam si ziceam ca ma fac vanzator :angryfire:.Ca si cumparator a inceput sa usture rau de tot.Fara a avea ceva cu vanzatorul, amintesc aici ambielajul de mz in vaselina la 400 ron pret de pornire...probabil sunt asteptari mult mai mari de la el.

Insa ca in orice piata preturile sunt reglate numai de cerere si oferta...pacat ca se retrag 80% din produsele puse la licitatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"""NO pai unde ai vazut dumneata padure fara iepurasi ? , in ea mai exista si uscaturi sau alte animale : tigri , lei .lupi , leoparzi , dar si alte animale mai pajnice . Eu de exemplu prin orice sat prin care-mi trece roata masinii ma opresc la carciuma satului si intreb batranii satului de vechituri si asta nu din dorinta de a ma inbogatii sau a face comert ci din dorinta de a mai salva cate un fier vechi poate chiar pentru tine cel din spatele monitorului care din diverse motive nu ai timp sa cauti etc. .

Chiar daca nu am eu nevoie de acel lucru pentru ca mai am sau nu-mi trebuie , este bine de luat pentru ca undeva in lumea asta exista cineva care are nevoie de el si din diverse motive nu poate ajunge la el .

Dar asta consider ca nu face din persoana respectiva un " IEPURAS " asa cum a-ti afirmat { stiu ca nu v-ati referit la mine , si chiar daca ar fi asa nu ma deranjeaza }

Si consider ca este normal ca daca ai luat un anumit lucru sa ai si un profit oarecare daca se poate ca de" toata acesta pasiune a noastra trece si prin stomac si trebuie intretinuta si cu niscaiva banuti , asta o stie oricine ."""

 

 

touche

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

corect

atata timp cat cel care vinde nu pune un pret cu 10 ori mai mare decat a dat el pe produs , in speranta ca il va vinde.

este posibil ca vanzatorul sa fi dat pe o intreaga motocicleta , suma pe care o cere pe o piesa.

nu spune nimeni ca nu este corect si acest lucru; marfa este a omului poate sa ceara cat vrea pe ea.

dar cei care vor sa cumpere sunt siliti ori sa dea foarte mult pe o piesa , pt ca au mare nevoie de ea, chiar daca pretul nu reflecta calitatea sau valoarea ei, sau, licitatiile sa fie anulate intr-un procent de peste 80% pt ca nu avem habar cam cat ar fi pretul dorit.

 

si o stim cu totii, cei care vor sa cumpere sunt colectionarii, sau cei indragostiti de moto vechi, care de cele mai multe ori au bugete limitate, poate de aceea nu se ajug la sume super convenabile pt vanzatori

 

asa ca sustin in continuare ideea unui pret la care se poate vinde produsul , pe care sa-l stim de la inceput, iar in cazul in care timp de o zi se supraliciteaza pretul dorit, sa se continue licitarea pana la termenul limita.

e de bun simt, si mai alunga poate si visele de a intra in posesia obiectului, ca sa ramana omul cu inima impacata de la inceput, sau sa vada cum face rost de bani ca sa-l cumpere asa scump cum e .......ce sa faca daca are nevoie?

Editat de aurelian_mz_rt125
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De aceea este bine sa discutam aici ca poate numai asa in urma acestor discutii ne poate aduce cu picioarele pe pamant pe toti atat pe vanzatori cat si pe cumparatori .

Daia am spus ca se poate licita si sub pretul propus de vanzator asa putem ca cumparatori sa impunem un pret al pietei iar vanzatorul daca vrea intradevar sa vanda lucrul acela il vinde la pretul oferit de piata dac nu il tine in continuare ca bibelou , de el depinde ce hotaraste sa faca cu el .

Editat de ioneld
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topicul este pentru orice fel de propuneri privitor la bunul mers al comunitatii, indiferent la ce topic faceti referire.

am si eu o propunere si anume daca topicul "cu si despre Minsk" sa poata fi trecut in randul topicurilor despre motociclete! Multumesc! :angryfire:

Editat de iuli-voshod
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...