Victor_vclic Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Am scuterul, am actele, am cumpărătorul. Cum facem să încheiem efectiv tranzacția, unde mergem, ce trebuie semnat? Vreau dacă este posibil cumpărătorul să păstreze numerele. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 La Bucuresti faci actele de vanzare la un birou de acte auto apoi mergi la primaria de sector,e un birou special de mopede. Trebuie sa ai si carte de identitate de la RAR si vanzatorul sa apuce sa o radieze,altfel apare ca inscrisa in alta parte si nu ti-o poate inregistra. La inscriere te obliga sa platesti RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Decembrie 7, 2010 Autor Share Postat Decembrie 7, 2010 În tot acest timp scuterul trebuie să fie cu noi sau îl putem lăsa acasă în garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 În tot acest timp scuterul trebuie să fie cu noi sau îl putem lăsa acasă în garaj? Poti sa il lasi acasa, normal, vanzarea-cumpararea este o formalitate, eventual sa aveti cheile la voi (scrie in contract, ca au fost predate cheile si actele), dar nici alea nu cred ca sunt obligatrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Decembrie 8, 2010 Autor Share Postat Decembrie 8, 2010 Mulțumesc pentru răspunsuri. Se pot păstra numerele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vendetta Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 se pot pastra, dar trebuie sa platesti o taxa de 50 sau 100 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Decembrie 8, 2010 Autor Share Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Dacă nu ar fi păstrate numerele, operația de vînzare m-ar costa cu 50 sau 100 lei mai puțin? Sau oricum aceÂşti bani ar trebui dați pentru eliberarea altui număr nou? Editat Decembrie 8, 2010 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate