magarusulmarius Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 cu riscul de a-mi lua bobarnace,,,dar nu vroiam ca aventura asta sa treaca neobservata cea mai tare aventura moto pe care am citit-o vreodata,,, http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=269251 nu cred ca are rabdare cineva sa citesaca chiar tot,,,sunt zeci de pagini scrise in engleza dar pozele vorbesc de la sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Cred că cea mai tare aventură a fost cea în care 2 argentinieni, un el Âşi o ea, ambii pe câte o Yamaha YBR de 125 cc au făcut turul lumii pe 2 roți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Pe astia i-a mancat in cwr, in Angola s-au plantat un numar de mine mai mare decat cel al populatiei, la 11 milioane loc. s-au plantat 27 mil. de mine. Bine ca au scapat teferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Da, o citisem, adevarati olandezii Asa au colonizat astia lumea ) Ii minca in ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 O stim, o stim, multumim! Nu are cum sa treaca neobservata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cheyenne Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Si bineinteles ca am avut rabdare sa citim tot... cel putin eu un cuvant nu am ratat. Merita citita, si de ce nu, si recitita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Calatoria a fost frumoasa nimic de zis. Totusi nu mi-a placut cum a fost prezentata. Au bagat la greu poze cu drumuri groaznice, femei dezbracate, ruine etc. Cine vede acest topic isi inchipuie ca Angola este o tara super primitiva. Au procedat exact ca strainii care viziteaza Romania si fotografieaza numai satele de tigani. Asa incat da imppresia de o tara din evul mediu. Nu este deloc asa. Angola este o tara dezvoltata, are o groaza de diamante. Multi portughezi pleaca din Portugalia ca sa lucreze in Angola deoarece acolo sunt platiti mai bine. Cautand pe Google am vazut ca Angola are si orase frumoase, pun cateva poze cu ele. Normal ar fi fost ca acesti motociclisti sa puna si poze cu "lumea buna". Editat Decembrie 9, 2010 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Decembrie 9, 2010 Autor Share Postat Decembrie 9, 2010 @robert kiran : eu am perceput altfel calatoria asta si mi s-a parut ca n-au adus vreo ofensa oamenilor pe care i-au intalnit dar e bine ca noi oamenii gandim diferit, altfel ar fi fost un dezastru,,, concluzia se vede in postul # 727 din http://www.advrider.com/forums/showthread....251&page=49 merita citita, macar bucata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Nu am spus ca s-ar fi adus vreo ofensa oamenilor de acolo. Am citit si eu intreaga lor calatorie. Ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca nu s-au prezentat si poze cu orasele dezvoltate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Calatoria a fost frumoasa nimic de zis. Totusi nu mi-a placut cum a fost prezentata. Au bagat la greu poze cu drumuri groaznice, femei dezbracate, ruine etc. Cine vede acest topic isi inchipuie ca Angola este o tara super primitiva. Au procedat exact ca strainii care viziteaza Romania si fotografieaza numai satele de tigani. Asa incat da imppresia de o tara din evul mediu. Nu este deloc asa. Angola este o tara dezvoltata, are o groaza de diamante. Multi portughezi pleaca din Portugalia ca sa lucreze in Angola deoarece acolo sunt platiti mai bine. Cautand pe Google am vazut ca Angola are si orase frumoase, pun cateva poze cu ele. Normal ar fi fost ca acesti motociclisti sa puna si poze cu "lumea buna". Pai tocmai e si conceptul de "Adventure riding", departe de civilizatie, fara drumuri, semnal la telefon etc. Daca mai e si pericolul de a pupa o mina, treaba tinde spre hardcore. Ce rost ar mai avea prezentarea autostrazii (ipotetica) ce tranziteaza Angola de la E la V si a magazinelor de lux de pe esplanada capitalei? Asta e treaba celor de la Lonely Planet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate