K!LL3R Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Am o intrebare mai de incepator asa k sa nu va suparatzi pe mine ! Aprilia rs 125 din 2006 varianta limitata , este limitata in rpm sau este limitata la 120 km/h ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 este limitata ca putere a motorului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K!LL3R Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) Asta stiu varianta limitata este limitata la 15 cp .Alta era intrebarea la cea limitata pot ajunge la 11 de rpm sau e limitata la 7mii sau 6 mii ?! Editat Septembrie 11, 2006 de K!LL3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 la rpm nu esti limitata doar la putere ai 15 cai si am prins eu 107km/h limitata fara sa o fortez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K!LL3R Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 k ms mult! o bere de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Nu ai cum sa limitezi caii unui motor, tot 34 ai, dar pt o anumita viteza ai nevoie doar de 15 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 ai gandit mult? poti sa limitezi puterea unui motor.... admisie micsorata cu o flansa, toba restrictionata, aprindere chiar... prin admisie intra mai putin amestec... logic putere mai mica, n-o sa aiba x cai, o sa aiba y prin evacuare daca ies mai greu gazele pistonul impinge mai greu volumul de gaze, deci este franat prin aprindere se modifica avansul... nu da avans optim pt. putere la o anumita turatie sau intr-o anumita banda de turatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 ai gandit mult? poti sa limitezi puterea unui motor.... admisie micsorata cu o flansa, toba restrictionata, aprindere chiar... prin admisie intra mai putin amestec... logic putere mai mica, n-o sa aiba x cai, o sa aiba y prin evacuare daca ies mai greu gazele pistonul impinge mai greu volumul de gaze, deci este franat prin aprindere se modifica avansul... nu da avans optim pt. putere la o anumita turatie sau intr-o anumita banda de turatii astea sunt modificari nu limitari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 astea sunt modificari nu limitari.. ba nu, astea sunt limitari ! cea mai des intalnita limitare este o obstructie la inceputul tobei si cum ai putut s-o scoti pe aia cu "Nu ai cum sa limitezi caii unui motor" ? doamne pai uite, eu iti bag un cartof in toba si unul in carburator si o sa ai 1CP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 am zis sa limitezi caii la modul figurat .. era vorba de puterea unui motor... daka are 21 de kw un motor poti sa iti bagi si in alta parte cartofu` si tot nu o faci de 11 kw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 eu am una din `98 si e limitata la turatii...nu se tureaza mai mult de 8250 de ture...mai mult de 115-120 nu fuge neam dar in curand o sa fuga 180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 cum iti explici ca RS'ul meu de 125 are doar 11kw ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 atata l-a dat fabrica .. daca vrei mai mult trebuie modificari (ex: sa schimbi toba e modificare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Am o intrebare mai de incepator asa k sa nu va suparatzi pe mine ! Aprilia rs 125 din 2006 varianta limitata , este limitata in rpm sau este limitata la 120 km/h ?! vezi mai multe detalii in UNIVERS MOTO nr din septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) atata l-a dat fabrica .. daca vrei mai mult trebuie modificari (ex: sa schimbi toba e modificare) nu are nici o legatura cu toba...trebuie pus doar power valve Editat Septembrie 13, 2006 de Adi_RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K!LL3R Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 vezi mai multe detalii in UNIVERS MOTO nr din septembrie Am vazut , dar ei testeaza varianta delimitata! Ma refeream la varianta limitata! Am intrebat deoarece stiam k rs-urile mai vechi sunt limitate in turatie si nu stiam km este asta noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 rs ul 2006 are 3 limitatoare: unul in toba, unul la carburator, si unul in chip.. adik are limitare si la turatie (8000 de ture) si la viteza (120km/h) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Aveti mai toti rs-uri si nici nu stiti cu ce se mananca. Ca sa delimitezi un rs mai intai trebuie sa afli ce tip de limitare ai. Daca motorul tau dupa 8000 de turatii pleaca deodata tare pana pe la 11-12 mii de ture e perfect.Inseamna ca ai powervalveul si ca functioneaza.Daca nu face chestia asta inseamna ca nu il ai sau e deconectat logic.Asta costa o gramada de bani si trebuie sa te duci la united motors sa il cumperi ca in alta parte nu cred sa gasesti prin romania.Daca e deconectat doar il conectezi f simplu. Daca motorul tau fuge tare dupa 8000 de ture dar mai mult de 110 km/h nu prinzi cu el atunci e treaba la esapament.Acesta poate sa fie el construit limitat si il inlocuiesti cu altul cum ar fi giannelli,arrow, jim lomas sau are o chestie iesita din el care trebuie taiata si sudat peste ceva acolo sa nu ramana gaura sau mai scump il inlocuiesti si gata. Si chestia cu cdi-ul(o intarziere in aprindere intre 6000-7000 de ture) nu are treaba cu viteza maxima,dar este deranjanta.Se poate scoate limitarea asta f usor. Daca prinde doar 140,140 si ceva km/h ai pe el pinioane de demaraj. Furia_soselei daca nu stii ce vb mai bine taci. Editat Septembrie 24, 2006 de Harnigan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 aprilia rs limitata din fabrica vine cu 3 limitari 1 in toba 2 in carburator 3 in aprindere nu va mai frecati atat... eu in 5 cuvinte v am dat raspunsu ps informatile astea sunt oficiale de la united motors;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 alexutzzz daca ai gasit tu vreo limitare la tine in carburator sau stii pe cineva care are asa ceva ma impusc.Daca eu iti zic ca motoru tau e limitat in roata pe spate ca e mai mica(ca diametru) ma crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 AL MEU NU E ) CA AL MEU ARE 21 KW roata pe spate mai mica? fi serios...daca in talon e trecuta 17.... intra guma de 17 cum sa fie mai mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 offf nu te-ai prins tocmai asta era si faza era o GLUMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 harnigan rs urile (cel putin cele din 2006) au limitare la carburator..stiu sigur pt ca rs ul meu a venit limitat iar la revizie la 1000 i am scos limitarea de la carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...showtopic=31334 La carburator doar recomanda sa il schimbi cu unu de 34 mm.Dar cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 java script:emoticon('', 'smid_4') ...acum urmeaza sa te impusti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate