smokefield Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Asta fiind zise am inteles ca pt a desface ambielaju trebuie ceva prese speciale - am cautat pe forum si am gasit numeru de tel. de la Nea Misu - numai ca nu a raspuns azi - o sa mai incerc (chiar asa - e corect numaru asta 0722-982532 ? ). As vrea si eu sfaturi cu ce trebuie facut, unde si cam ce preturi se practica - daca stie cineva - Preferabil sa fie din PLoiesti astea dar merge si in Bucuresti. Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 am cautat si nu am gasit ce cod are rulmentu ala - ca daca ma dus sa-l scot sa am la mine sa il si schimb - am vazut pe un topic de vanzari piese comuniste 2 rulmeti de Jawa - rulment 3205 - 450.000 rulment 6305 - 250.000 care din ei e la ambielaj in centru ? (sunt 2 separati de o alta piesa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 si tu man am belit osul motoare canci, mecanici buni din parti, mai bine le vindem pe bucati PS: am vb cu ala de la repezentanta jawa si a spus sa ii dau mail, i-am dat si cred k mai tre sa astept vreo zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 12, 2006 Autor Share Postat Septembrie 12, 2006 "si a spus sa ii dau mail, i-am dat si cred k mai tre sa astept vreo zi" eu zic sa mai astepti mai mult ... Nu stie nimeni ce coduri au rulmentii aia ? As vrea sa ii schimb si pe cei din capetele ambielajului...poate la astia stie cineva ? merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 "si a spus sa ii dau mail, i-am dat si cred k mai tre sa astept vreo zi" eu zic sa mai astepti mai mult ... Nu stie nimeni ce coduri au rulmentii aia ? As vrea sa ii schimb si pe cei din capetele ambielajului...poate la astia stie cineva ? merci. Cand o sa dai motorul in doua o sa vezi exact ce rulmenti sunt acolo, nu-i asa? Si nu-ti fa probleme ca nu se gasesc, se gasesc, ca nu sunt unicat. Si vezi ca s-ar putea sa fie 3, si trebuie toti schimbati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 pai de fapt sunt 4 - 2 la centru si 2 in capete - din cat am vezut eu aia din capete nu au nimic - aia la centru ii schimb oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Am la serv colectzia de stas de rulmentzi, datzi-mi dimensiunile (diam int-ext shi latzime) shi tipul shi va zic seria rulmentului. O poza nu strica sa ma dumiresc eu exact. In Obor la tarabe gasitzi cel mai ieftin, eu iau de la un nene in fuuund de tot faci dreapta 5 metri shi in fund pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 (editat) hehe - cred ca am mai multe cataloage de rulmenti ca tine Editat Septembrie 18, 2006 de smokefield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate