Yellow Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Se anunta cateva zile cu soare si 5-6 grade saptamana viitoare. Vreun amator de Kaliakra/Balcik/Nessebar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Se anunta cateva zile cu soare si 5-6 grade saptamana viitoare. Vreun amator de Kaliakra/Balcik/Nessebar? Ai la vanzare plug si lanturi de moto? Din pacate lantul pentru moto din semnatura mea nu functioneaza corespunzator pe temperatura asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Decembrie 17, 2010 Autor Share Postat Decembrie 17, 2010 Nu am de vanzare lanturi. Postul se adreseaza exclusiv celor care sunt interesati sa iasa la plimbare si urmaresc prognoza meteo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Sincer am auzit si eu ceva "zvonuri" ca spre sfarsitul saptamanii viitoare are sa fie 5-6 grade ....asa ca ramane sa urmaresc in continuare prognoza si acest topic Editat Decembrie 17, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Nu am de vanzare lanturi. Postul se adreseaza exclusiv celor care sunt interesati sa iasa la plimbare si urmaresc prognoza meteo. Eu de circa o saptamana am constatat ca imi ingheata fata in casca (integrala) si imi lacrimeaza ochii chiar si atunci cand merg pe scuter de acasa la servici (sau viceversa), asa ca mi s-ar parea o mare fapta de vitejie sa merg pe motor pe o vreme asa cainioasa ca afara. Si sincer nu cred ca daca prognoza spune ca o sa fie 3 grade cu plus asta inseamna ca se topeste zapada si gheata peste tot, poate se topeste doar pe alocuri. In ultimele doua ierni am mers cu metroul doar cam 3-4 saptamani pe an, dar asta este, anul asta nu e an de motociclit sau scuterit iarna... Eu as fi interesat de plimbare acolo dar nu prea se poate, ca o sa-mi inghete deja mainile pana in Ruse cu manusi super-groase si manusi de purtat sub manusi... Pur si simplu eu cred ca nu e de mers cu motorul pe vremea asta, ca in rest cu placere as face o baita in strandul cu apa termala de la Constantin si Elena maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 maine se anunta soare (7 grade), iese careva la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Decembrie 25, 2010 Autor Share Postat Decembrie 25, 2010 Pe Dunare e cam racoare (risc de polei). Pe Pitesti - Dealu Negru - Rm Valcea e ok, ud si ceata, dar aderenta e in ordine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 (editat) Am bagat azi 150km spre Pitesti si a fost super. Prima oara cand ma plimb de Craciun! Incerc si maine Editat Decembrie 25, 2010 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate