bubu Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 sarumana pt schema si daca nu mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 (editat) Acum ca mi-a reusit releul regulator, vreau sa fac intr-un singur montaj si releu si aprindere electronica, adica vreau sa adaug si asta (modificari: BD140 si BU526). Oare merge? Astept pareri! Editat Octombrie 18, 2006 de itc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Daca o pui exact cu valorile alea da o alimentezi la 6V nu o sa mearga cum trebuie; Ar trebui recalculate valorile rezistentelor. BD140 e ok dar nu as recomanda bu526. Eu mi-am luat 2 aprinderi de dacie pt GS-ul meu (imi trebuiau urgent si nu aveam timp sa le fac eu) si cand am desfacut una din ele era cu Bu526. Acest tranzistor nu e facut special pt aprinderi si are Vce(sat) cam mare, aproape 3V ceea ce inseamna ca la 12V bobina va fi alimentata doar cu 9V. La o instalatie pe 6V o alimentare cu doar 3-4V a bobinei reduce mult intensitatea scanteii. Pt IJ am facut o aprindere cu BUX37, aprindere care merge super. Problema e ca acum nu am mai gasit BUX37, eu l-am luat acum 2-3 ani si costa 5roni. Un alt tranzistor bun pt aprinderi este BU931, pe asta nu l-am incercat inca, costa vreo 12 roni parca da o sa-l incerc cand o sa-mi refac aprinderile pt GS( daca nu gasesc bux37 intre timp ) Oricum ideea e ca pt aprindere trebuie un tranzistor care sa suporte tensiuni mari (400V) , sa suporte curentul din primarul bobinei (cam 4-7 A depinde de bobina) si sa aiba Vce(sat) cat mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Nu gasesc desenul flansei pentru adaptarea alternatorului de IJ , stie cineva pe unde este postat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 http://www.motorlife.ro/motociclete/simson...ptare_dinam.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Daca bagi senzorul Hall, ancearca fara R1(din cite stiu se foloseste dor an cazul comenzii de la platina pentru curatzirea acesteia de impuritatzi an timpul functzionarii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate