Auxois350 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 De vreo doua zile an constatat ca din motorul meu se aude o zornaiala metalica, dar nu se aude permanent. Intre 3500-4000 de ture nu se aude, in rest, atat sub cat si peste aceasta plansa de turatie se aude. Ce ar putea fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 hehe - pai zic si eu din ce am mai invatat pe parcurs - ori e vre-un bolt, ori vre-o colivie de la vre-un rulment...inclin sper colivie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 e posibil ca pistoanele sa aiba joc. Cilindrii s-au largit. trebuie sa treci la cota urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 Belbody......cilindrii au fost alezati in luna mai 2006 si in plus, pistonul nu zornaie, ci bate. Bataia de piston inceteaza la cald, se aude doar cand motorul e rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate