Sinner- Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 M-a luat tovarasu' Belbody la intrebari intr-o dimineata si evident ca nu am putut refuza asa ceva, mai cu seama ca imi doream sa ajung acolo cu varf si indesat. Iarna si zapada => 4 roti, dar nu cate 2 pentru fiecare ci 4 pentru toata lumea la un loc + acoperis, dar promitem revansa cum da soarele, unde nu mai pui ca se va si deschide pentru antrenament elibere, deci, promit o erata cuprinzatoare in material foto spectaculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Tura vitoare trebuie sa vedem si un moto prin poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 29, 2010 Autor Share Postat Decembrie 29, 2010 am promis. Dar acum era asa pentur deschidere, un fel de .. 'teasing' u know.. marketing stuff hi hi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Oare pista cand va fi data in functiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 29, 2010 Autor Share Postat Decembrie 29, 2010 e in fucntie de vreme, iernile pe aici sunt un pic mia 'rele' decat la noi si uneori s epot intinde mia mult ca timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Baga si una cu motor, aia facuta cu telefonul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2011 ha ha ha, ia anu e la autodrom e offtopic buey moderator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate