omuletz Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Salutare, Am un suzuki gsx600f din '95 si-as vrea sa-i fac tobele ceva mai zgomotoase. M-am gandit ca inainte sa dau banii pe un alt final, ar fi bine sa incerc sa le modific pe-astea (taiat, scos din site.. blabla nu prea stiu care-i procesul). N-are rost sa-mi cumpar alte tobe daca astea ar iesi ok. Exista cineva in Bucuresti care ma poate ajuta? Si daca da... cam cat ar costa operatia asta? Bafta si Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 /index.php?...c=47250&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omuletz Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Multumesc pentru promptitudine, eu caut totusi pe cineva care sa ma ajute. 1. N-am scule, 2. N-am inclinatii , 3. Nu prea am timp. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Multumesc pentru promptitudine, eu caut totusi pe cineva care sa ma ajute. 1. N-am scule, 2. N-am inclinatii , 3. Nu prea am timp. Bafta! 0724230550 -Radu Suna-l si vezi daca te poate ajuta, stiu ca s-a mai ocupat de tobe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omuletz Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 0724230550 -Radu Suna-l si vezi daca te poate ajuta, stiu ca s-a mai ocupat de tobe. thx alot am sunat dar omu e cam ocupat... si ma poate ajuta abia pe saptamana viitoare. Mai exista alte optiuni? Daca nu... incerc sa astept pana saptamana aviatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omuletz Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Io am avut GSX F 600 DIN 1992, din ala cu 2 tobe. N.am taiat nimic, i-am dat doar niste gauri in jurul gurii de iesire din capatul tobei si sunetul s-a schimbat substantial. Banuiesc ca s-a amplificat sunetul. Dar ti-a dat si o oarecare rezonanta sau sunet mai gros? Sau suna ca dintr-o cutie de conserve? Intreb asta pentru ca vreau sa stiu ce am de facut. Nu de alta.. dar gauri pot da singur. Pot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 In mod sigur suna ca o conserva Am mai vazut molte tobe "tunate" asa si m-am tavalit pe jos de ras...suna spart, nu e bine sa ai decat o singura gaura de iesire si aia cat mai larga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate