Sari la conținut

Merge Careva La Omu Simbata ?


Postări Recomandate

eu sint din bucuresti ..... as pleca simbata dimineata si m as intoarce seara

 

Unde ai fost saptamana trecuta, cand am facut aceeasi propunere si m-am dus singur pana la urma? Oricum, poate tu ai mai mult succes, si nu vei merge singur :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As merge yo... doar ca nu stiu cati km sunt pana acolo... eu trebuie sa-i fac revizia la 1500 de km.. si mai am vreo 300 de km de mers. Sunt mai multi? Cum e drumu? Se poate merge cu pasager?

 

sepoate merge cu pasager dar nu stiu exact daca pina la omu ..pina la babele se poate ....si eu merg tot cu pasager......sint vreo 400km in total.... dar sa stii ca nu fac urit aia de la service pt 100 km in plus :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am un coleg care imi zice tot timpul "Maaareee atentie!!!" asta va zic si eu voua ...pt ca am fost pe acolo acu doo saptamani si la urcare am prins ploaie si ud pe jos ...daca ai cauciucuri de enduro bazate (crampoane calumea) nu ai probleme insa daca pleci ca mine cu cauciucuri de strada tocite ,este cam aiurea , norocul meu a fost ca aveam pasager si statea mai bine pe bolovanii aia la urcare ....pana la babele este cum este drumul ...dar de la babele mai sus este rupt rau de tot adica la modul ca nu prea poti sa treci decat cu un motor usor si cu super cauciucuri...sunt niste bolovani cam cat un sac de cartofi si nu prea ai pe unde sa o iei ...adica chiar nu ai pe unde sa o iei ....este bine sa ajungi pe munte pe la ora 11 cand se mai ridica ceata ...ca altfel nu vezi nimic ...pe la ora 16 -17 este ora cand tre sa ploua pe munte si chiar asa e (stiu de la meteorologii de pe munte cu care sunt prieten)

 

eu cred ca maine (duminica ) poate plec pana la bolboci ...la omu stiu sigur ca nu pot sa trec de chestia aia de imediat dupa babele (poate daca as avea neste caucioace mai bune)

 

si ca o recomandare prieteneasca : nu ai voie cu motorul spre omu pt ca nu este drum public incolo si jandarmii de pe munte nu prea sunt de gasca.... :crack:

post-9318-1158386387_thumb.jpg

post-9318-1158386420_thumb.jpg

post-9318-1158386453_thumb.jpg

Editat de minidv
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...