paul_ktm Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 salut.Miam luat azi o sticluta deaia de octane booster si vreau sa stiu daca e buna si la 2 timpi.trebuie sa mearga si la 2 T,nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Din cate stiu eu, cu cat cifra octanica a unui carburant e mai mare, cu atat posibilitatea de auto-detonare e mai mica, DAR si temperatura degajata de ardere e mai mare si la 2 t cred ca ar face ceva probleme. La un 50cc de fabrica, ar scurta si viata motorului, chiar si in ciuda folosirii unui ulei de temperaturi mai mari , de competitie (care e oricum, muuult mai scump ca unul normal). Ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 nu stiu daca te inseli dar mie mia zis unu care a bagat intrun moped(tot 2T)ca nu a patit nimic la el,chiar a tras mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Uzura, asta nu se simte imediat. Cati km a facut el cu mopedul ala, cu zeama d-aia in rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 asta nu stiu.Pai booster din ala am vazut ca este si pentru 2T.acuma asta ce il am eu nu scrie pentru cati timpi ii.Pe el scrie ca "invie caii pierduti",miceste consumul de combustibil si faci mai multi km,si ca elimina batai din motor.Nu stiu ce sa fac,sa bag sau sa nu bag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Am mai intrebat si pe altii, si parerea lor, ca si a mea a fost s-o lasi mai bine fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Cat ai dat?pe sticluta si cati ml are...un dozaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 salut.Miam luat azi o sticluta deaia de octane booster si vreau sa stiu daca e buna si la 2 timpi.trebuie sa mearga si la 2 T,nu?? Eu sunt din categoria celor care intra in benzinarie cu ochii in buzunar , nu prea ma uit la potiunile pe care le au aia acolo...Din ce benzinarie l-ai cumparat ? As fi tentat sa incerc asa ceva, de curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Nu foloseste la nimic, decit ca poate o sa ai probleme cu catalizatorul daca e pe baza de Pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate