darian Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Mda..cunoastem...Oricum,fetele o sa remarce altceva,nu fumul...Acuma,pe bune,ce-ai facut cu 'bizonul'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Nu am acces la Youtube... Deh, firma de comunisti... Dar lasa ca-l vad eu "laiv". Editat Iunie 25, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 pai Bizonu` e inca al meu... cel Mamutu a plecat inapoi la stapanu ca s-a razgandit sa vanda...... oricum o sa ma plimb cu Mamutu PS: Bizonu e inca de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Cand va intalniti la o bere (suc)? .... ca as vrea sa vin si eu sa admir niste EN 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Cand va intalniti la o bere (suc)? .... ca as vrea sa vin si eu sa admir niste EN 500 In principiu maine, ideea e sa nu ploua; stabilim totul mai pe seara si maine de dimineata; vom iesi la un gratar la vreo 45 km de buc, intr-o padure, ca data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 In seara asta nimic......nu va e sete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Eu azi nu pot ca-s praf si pulbere... M-a drogat maica-mea aseara si vad in colturi... Abia astept sa ma culc... Editat Iunie 25, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Eu azi nu pot ca-s praf si pulbere... M-a drogat maica-mea aseara si vad in colturi... Abia astept sa ma culc... kamikaizo!!!! l-am trimis pe omu meu sa cumpere Ice-Tea.... deci diseara pas! PS:@marius... ce marca e lantu tau? si cat e grosimea lantului? si pret final? (offfff offfff top|k) Editat Iunie 25, 2010 de CryAngel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Stati ca si-a facut aparitia si omu' cu LTD-ul, care sta ascuns is nu vrea sa-l cunostem, a.k.a. Alex Vladimir. Ia zi, te-ar tenta maine o plimbarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 La cat a plouat zilele astea,cred ca-i un noroi,peste tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 PS:@marius... ce marca e lantu tau? si cat e grosimea lantului? si pret final? (offfff offfff top|k) E destul de sanatos...are cam 3 kg.....cel mai bine il vezi si apoi iti zic si ultimul pret. Deci baga careva un suc pe seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Stati ca si-a facut aparitia si omu' cu LTD-ul, care sta ascuns is nu vrea sa-l cunostem, a.k.a. Alex Vladimir. Ia zi, te-ar tenta maine o plimbarica? Deja mi-este rusine sa va refuz iar. Vreau sa ne cunoastem, sa pot sa particip si eu la micile voastre discutii , dar, asa cum am si postat acum cateva zile, maine fac o tura pana la Veliko Tarnovo si nu pot sa onorez invitatia. Dar daca iesiti duminica la o terasa, vin cu placere. PS: Salut marius45, am vazut ca erai pe aici mai devreme. Sper sa nu iti placa EN-ul de la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 PS: Salut marius45, am vazut ca erai pe aici mai devreme. Sper sa nu iti placa EN-ul de la Ploiesti Mda.....ideea e ca nu pot sa iau o decizie de la primul motor......tre' sa vad 2-3 si apoi trag linie si ajung la o concluzie. Al tau e f. bun la pret....dar mai tre' sa investesc ceva banuti in el, iar OK-ul final il da nevasta-mea....pt. ea tre' sa arate bine, sa stea bine in spate si sa bubuie cat mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Mda.....ideea e ca nu pot sa iau o decizie de la primul motor......tre' sa vad 2-3 si apoi trag linie si ajung la o concluzie. Al tau e f. bun la pret....dar mai tre' sa investesc ceva banuti in el, iar OK-ul final il da nevasta-mea....pt. ea tre' sa arate bine, sa stea bine in spate si sa bubuie cat mai tare. =)) Pai in situatia asta, o sa-i montez niste boxe pe spatar. Mesaj completat Mda.....ideea e ca nu pot sa iau o decizie de la primul motor......tre' sa vad 2-3 si apoi trag linie si ajung la o concluzie. Al tau e f. bun la pret....dar mai tre' sa investesc ceva banuti in el, iar OK-ul final il da nevasta-mea....pt. ea tre' sa arate bine, sa stea bine in spate si sa bubuie cat mai tare. Pai daca te hotarasti inainte sa-l vanda omul meu pe al lui, mai discutam si o mica reducere, ca sa fie pretul si mai bun. Incerc si eu sa te grabesc, sa nu pierd ocazia mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Deci cine vine maine? eugene nu mai trage cu ochiul, spune ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Pai pana acum, maine vine Silviu (CryAngel), Valo, probabil Sak (sau cineva din grupul Independent Chopper Grup) si noi... Eugen, tu ce zici? Vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Nu pot am parastas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Pai pana acum, maine vine Silviu (CryAngel), Valo, probabil Sak (sau cineva din grupul Independent Chopper Grup) si noi... Eu nu mai zic nimic ca vin/nu vin, pentru ca in ultima vreme nu prea mi-au mai iesit planurile... As veni la plimbarica, pentru ca n-am mai iesit demult cu motociclul din Bucuresti, dar cum am treaba de dimineata, poate incerc sa ma infiintez mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Unde se merge si cand? ....asta daca primiti intre voi si un Yamaha Majesty si un viitor posesor de EN 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Aha! Te hotarasi la En, sa intelegem? Pai maine trecem pe la o catelusa (detalii in semnatura mea, adoptii animalute), undeva la 40 de km spre Giurgiu. Ii dam de mancare, apica, planuim cum s-o luam de acolo (dar nu maine), si eventual stam si noi la un gratar, la o bere fara alcool... Vedem maine mai multe, si cum e vremea. Editat Iunie 25, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Maine la 9 sa fiti pe forum ca stabilim daca mergem in functie de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Aha! Te hotarasi la En, sa intelegem? Dap.....un EN o sa fie urmatoarea mea achizitie.......abia astept. Am dubii pt. vremea de maine. Editat Iunie 25, 2010 de marius45jml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Bai nu v-ati trezit????? ce facem ca vremea e aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 io voi fii la OMV langa City Mall.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate