Filosofull Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 daca vrei sa le schimbi, gasesti sigur la Louis. Daca te intereseaza pentru altceva imi spui si ma duc la garaj (am un set pe care nu l-am schimbat pentru ca nu a fost necesar) le masor (cred ca mi-ar trebui un shubler pentru asta) si iti spun. Vorbim! Salutare si la multi ani tuturor! Simeringurile sunt garniturile alea de cauciuc de la furca? ma intereseaza si pe mine unde le gasesc si cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 daca doreste cineva KAWASKI EN 500 eu am in permanenta 2-3 bucati pe stoc, ofer garantie 1sau 2 ani pe motor si cutia de viteze (depinde de starea motorului). preturi intre 2000 - 2900euro. mai am si ceva piese pt kawasaki en 500 tel 0744779729 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 daca doreste cineva KAWASKI EN 500 eu am in permanenta 2-3 bucati pe stoc, ofer garantie 1sau 2 ani pe motor si cutia de viteze (depinde de starea motorului). preturi intre 2000 - 2900euro. mai am si ceva piese pt kawasaki en 500 tel 0744779729 [/q] Frumos. A meu e ca si ala rosu. As avea nevoie de scarite originale pentru pilot. Informativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Deoarece postez prima data in acest an pe acest topic urez La Multi Ani pe 2009 tuturor posesorilor de en! Secondo,am o intrebare:stie cineva sigur daca este adevarat ca motorul de pe gpz 500 este identic cu cel de en?Daca-i asa ar fi super deoarece am observat ca piesele( garnituri,semeringuri,pistoane etc) si motoarele de gpz sunt mai ieftine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawaboy Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 salutare frati en!stie cineva unde as putea gasi niste tobe mai cu glas?am un en 500c din 97 si is super multumit de el!bine si un sissy bar cu portbagaj,bulb presiune ulei,capac baie+garnitura????????????????????la noi in suceava mai greu cu piesele!fan club en?super!unde ce cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 salutare frati en!stie cineva unde as putea gasi niste tobe mai cu glas?am un en 500c din 97 si is super multumit de el!bine si un sissy bar cu portbagaj,bulb presiune ulei,capac baie+garnitura????????????????????la noi in suceava mai greu cu piesele!fan club en?super!unde ce cum? Hai noroc Cu tobele,poate te ajut eu...L-am ajutat pe-un prieten,sa-si ia un EN500,cu tobe de-astea galagioase,si tobele originale.Nici mie si nici lui,nu ne-a placut cu "harmalaia"...Asa ca le-a pus la loc,pe cele originale.I-am dat un mail,poate ti-i le vinde p-alea.Sunt mai scurte,daca nu ma-nsel,sunt de Intruder 800.De restul pieselor vorbim,se pot aduce noi sau s/h,de pe ebay-ri,la preturi MULT mai mici decat aici,chiar cu transport,cu tot.Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 salutare frati en!stie cineva unde as putea gasi niste tobe mai cu glas?am un en 500c din 97 si is super multumit de el!bine si un sissy bar cu portbagaj,bulb presiune ulei,capac baie+garnitura????????????????????la noi in suceava mai greu cu piesele!fan club en?super!unde ce cum? Tobe de EN SCORPION, preferatele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawaboy Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 MULTAM DARIAN,DACA E SI LE VINDE POTE ARE SI O POZA CU ELE SA VAD CUM ARATA,SI VB SCORPION IS TOBE FAINE DA UNDE GASESC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 MULTAM DARIAN,DACA E SI LE VINDE POTE ARE SI O POZA CU ELE SA VAD CUM ARATA,SI VB SCORPION IS TOBE FAINE DA UNDE GASESC? Pe site (www.scootworks.com), of course! Nu prea cunosc alte variante, dar cu siguranta ca ele exista. Oricum, trebuie sa ai ceva pasiune in tine sa bagi atatia bani intr-un motor vechi. Eu sunt constient ca nu-mi mai recuperez niciodata investitiile in motor, motiv pentru care sunt hotarat sa nu-l mai vand niciodata. Poate ca atunci cand o sa ma satur de el o sa incep sa-l modific! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlakAngel Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Daca stie cineva tobe ma intereseaza si pe mine cam cat sunt si unde as putea sa comand si eu nici la mana a doua nu ma deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 eu am unul din 1992, am nevoie de o volanta (flywheel) chestia aia cu carbuni de la alternator, mi-a plecat un carbune si acum nu mai functioneaza din fericire statorul este ok daca se poate ceva sugestii despre cine are sau cum pot cumpara unul repede asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Nici eu nu mai aveam carbuni,la demaror.M-a costat 100 ron,sa-i fac la o cooperativa.Si dupa 2 zile,am gasit pe ebay,toata piesa aia,plus inca ceva.Cu transport cu tot,m-a costat tot 100 ron.Atentie,piesa ORIGINALA,NOU-NOUTA.Doar ca dureaza 2 saptamini,transportul. Si alternatorul,l-am schimbat...Tot de-acolo,mi-am luat.Mult mai ieftin ca aici... Editat Februarie 1, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) poze cu volanta am gasit ceva pe un site la 120 lire cu tot cu transport si tva ajunge la 170 aveti alte solutii? darian poate imi mai spui ceva de locul unde ai reparat tu o adresa ceva, eu am cauta pe ebay dar nu am gasit mare lucru Editat Februarie 4, 2009 de cristian72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 S-a rezolvat a venit piesa motorul este in curs de ansamblare curand poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 S-a rezolvata venit piesa motorul este in curs de ansamblare curand poze De la sine? Zi-ne si nooo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bwanask9 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 se da motocicleta din profil si o frumusete de infundatura de rezervor. infundatura nu e insotita de zgarietura(banuiesc ca e urma genunchiului fetei care a avut-o si a tavalit-o la viteza mica). intrebarea mea e: cum fac sa o rezolv? mi s-au oferit urmatoarele solutii: 1. sudat ceva metalic si apoi tras de acel ceva metalic, operatiune urmata de revopsire 2. scoaterea rezervorului si suflarea de aer comprimat 3. introducerea pe interior a unei tije si incercarea de indreptare prin apasare. ultimele 2 variante nu merg decat daca rezervorul are perete simplu si nu dublu. deci stie cineva care e metoda cea mai buna si daca ENul are rezervor cu perete dublu sau simplu? dintre toate mie imi suna ideal varianta 2 Kit si pe urma vopsea , garantez k o sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korn_cata Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Salutare, daca are cineva de vanzare comenzi avansate pt EN 500, model 97, va rog dati de veste. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) De la sine?Zi-ne si nooo!! de aici http://www.electrexworld.co.uk/ maxim o saptamana Editat Martie 5, 2009 de cristian72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Salutare, daca are cineva de vanzare comenzi avansate pt EN 500, model 97, va rog dati de veste. merci. si eu vreau o pereche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 va ofer eu cromate,de HD,si le adaptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 de aici http://www.electrexworld.co.uk/ maxim o saptamana Tari englezii astia! Si io am cumparat din Anglia. Foarte bun sit-ul, sarumana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Salutare Am promis ca vin cu niste informatii: 1. la EN-ul fratelui meu: schimbat lant de distributie, patina si intinzator = 19 milioane la United Motors (inclusiv manopera) 2. La EN-ul meu: schimbat cauciuc spate (mi-am luat avon venom) si curatat, reglat carburator = 1,5 milioane la un service langa intrarea in Politehnica (Iuliu Maniu); aceleasi operatii la United Motors = 2,5 milioane In rest numai de bine; poate strangem randurile si ne vedem intr-o zi cu soare noi, cei din Bucuresti; mai la vara organizam intalnirea pe tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) Salutare Am promis ca vin cu niste informatii: 1. la EN-ul fratelui meu: schimbat lant de distributie, patina si intinzator = 19 milioane la United Motors (inclusiv manopera) 2. La EN-ul meu: schimbat cauciuc spate (mi-am luat avon venom) si curatat, reglat carburator = 1,5 milioane la un service langa intrarea in Politehnica (Iuliu Maniu); aceleasi operatii la United Motors = 2,5 milioane In rest numai de bine; poate strangem randurile si ne vedem intr-o zi cu soare noi, cei din Bucuresti; mai la vara organizam intalnirea pe tara Ai n-ai dai. Sincronizare carburatoare au facut in banii astia? Editat Martie 5, 2009 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Ai n-ai dai.Sincronizare carburatoare au facut in banii astia? da, sincronizarea e 1 milion, cauciucul 500.000; la mine s-a simtit diferenta legat de carburator: trage mult mai bine acum si motorul se aude altfel; tipul de la service, bogdan il cheama zicea ca un piston mergea cu 1,5 si celalalt cu 2,5, si acum le-a pus pe ambele pe 2,5; nu stiu ce inseamna asta dar cica tre sa ma uit la bujii si daca nu sunt maronii sa ma duc iar pe la el sa mai umble. in curand verific si consumul la 100 km, inainte imi lua cam 6,5 in oras, ceea ce e cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) da, sincronizarea e 1 milion, cauciucul 500.000; la mine s-a simtit diferenta legat de carburator: trage mult mai bine acum si motorul se aude altfel; tipul de la service, bogdan il cheama zicea ca un piston mergea cu 1,5 si celalalt cu 2,5, si acum le-a pus pe ambele pe 2,5; nu stiu ce inseamna asta dar cica tre sa ma uit la bujii si daca nu sunt maronii sa ma duc iar pe la el sa mai umble. in curand verific si consumul la 100 km, inainte imi lua cam 6,5 in oras, ceea ce e cam mult Si eu trebuie sa verific sincronizarea. Problema mare nu ar fi asta ci lantul de distributie. Exista posibilitatea sa-mi cumpar eu piesele necesare si sa platesc numai manopera la service? Editat Martie 6, 2009 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate