ca7a_73 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) Cateva poze de la plimbarea pe care am facut-o pe 16.09.2006 in Vama Veche. Editat Septembrie 16, 2006 de ca7a_73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 A fost o zi excelenta. M-am simtit super si am fost placut impresionat de numarul de motoare iesite azi la plimbare. Poate o mai repetam odata pana vin ploile. Iata si cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slaver Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Nota 10 Si de la mine aceeasi nota. Maine nu mergeti pe nicaieri. Ca sunt liber si vin si eu. Hai ma, ca toata vara m-am plimbat singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Trebuia sa vii la Breaza. Am fost vreo 14 motociclisti care am plecat impreuna din Bucuresti... era o coloana de motoare destul de maricica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 na si de la mine poze... i-am facut si rusoaicei mele in particular Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 foarte frumos baieti felicitari pt plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Bravo, foarte fain, si cald, nu ca aici. La anu', milica, poate venim si noi in colo, poate si tu aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Bravo, foarte fain, si cald, nu ca aici. La anu', milica, poate venim si noi in colo, poate si tu aici . Ne vedem noi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Pre frumos fara mizeria aia de stufstock si fara manelari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate