atillas Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 daca pentru castraveti e la fel ca la valcea anul trecut ma bag cu cel mai mare drag. asta poate doar atillas poate sa spuna cel mai bine. daca nu...asta e. fac si eu macar 30 km. pana la urma tot ma bucur....de bere la valcea am ales special un traseu mai lejer,fiindca lumea stie ca la noi hobby ramane hobby,la deva in schimb hobby,chiar daca nu are elemente foarte dificile,100 de km sunt foarte,foarte solicitanti ptr un motociclist de timp liber.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 In sfarsit cineva a spart gheata la clasa A!Bravo Luci, iti urez acelasi loc si la final! http://www.motoclubhaita.ro/db/index.php/e...opanorama/part/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 interesant ca la clasa A 50% din concurentii inscrisi pana acum sunt straini si la clasa B peste 50% sper ca si din arad sa avem o prezenta pe masura. deocamdata s-au anuntat peste 10, sper sa vina toti, dar din pacate din experienta mea ..... se mai dilueaza pana la inscriere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Februarie 20, 2011 Autor Share Postat Februarie 20, 2011 interesant ca la clasa A 50% din concurentii inscrisi pana acum sunt straini si la clasa B peste 50% La clasa A se lupta castigatorii de la Romaniacs 2010 : hobby single versus hobby team ! Pana acum cel putin...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 la valcea am ales special un traseu mai lejer,fiindca lumea stie ca la noi hobby ramane hobby,la deva in schimb hobby,chiar daca nu are elemente foarte dificile,100 de km sunt foarte,foarte solicitanti ptr un motociclist de timp liber.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 interesant ca la clasa A 50% din concurentii inscrisi pana acum sunt straini Manfred sta in Bucuresti de foarte multi ani. S-a dat mult in CN Motocross. Merge foarte repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Din 24 înscriși (până acum) 14 sunt nemți și 10 români ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 10 români ... tu, de exemplu, de ce nu te-ai inscris? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Din 24 înscriși (până acum) 14 sunt nemți și 10 români ... Cu atat mai bine ca sunt mai multi straini. Daca luam bataie prea rau, avem scuza, daca ii batem, avem cu ce ne lauda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 tu, de exemplu, de ce nu te-ai inscris? hahahaha, good point! e pe vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 tu, de exemplu, de ce nu te-ai inscris? Pentru ca pe el il mai lasa nevasta sa se dea, nu asteapta de un an de zile asa ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Pentru ca pe el il mai lasa nevasta sa se dea, nu asteapta de un an de zile asa ca tine Nu bai, pentru ca am cu ce sa ma dau Si e si un semn de respect pentru oamenii aia care pun banda prin padure; daca tot m-am hotarat, mai bine sa ii asigur din timp ca vin. Replica baieteasca la caterinca e pe privat, ca mi-esti simpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 pai si io, io sa nu apar la aceasta cinstita adunare unde am auzit ca stefi va fi pus la grea incercare??? pai suntem bautori...aaa, motociclisti sau nu mai suntem? AI AM IN! (acu ma mai gandesc daca la profii sau hoby.... ho ma nu tipati, ma dau la A ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 ma dau la A ) Jumba, esti prietenul nostru - da-te la B. Asculta un om batran! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Jumba, esti prietenul nostru - da-te la B. Asculta un om batran! ma Ioane, iepsista o solutie, sa ma dau la B si sa nu punctez, iti dai seama ca sunt multi oameni care s-ar simti dezamagiti si probabil ar fi frustrant pentru unii sa ii depasesc cu lejeritate in sectiuni in care tehnica ar fi de baza,le-as taia tot cheful. pe de alta parte ma gandesc ca la A cu conditia mea fizica (79.7kg) o sa lesin, da ma duc la sauna in Africa si poate mai slabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 ma Ioane, iepsista o solutie, sa ma dau la B si sa nu punctez, iti dai seama ca sunt multi oameni care s-ar simti dezamagiti si probabil ar fi frustrant pentru unii sa ii depasesc cu lejeritate in sectiuni in care tehnica ar fi de baza,le-as taia tot cheful. pe de alta parte ma gandesc ca la A cu conditia mea fizica (79.7kg) o sa lesin, da ma duc la sauna in Africa si poate mai slabesc ptr dastia ca tine, tehnici,exista miscarea "craca in spite":pe un pasaj nasol stai ascuns pe langa poteca si cand vezi "tehnicul" dai cu craca la roata din spate,dupa care iesi din tufe si il rogi sa te ajute sa iti urci motorul,asta daca nu lesina la impact..daca lesina il ajuti sa isi revina si drept recunostinta iti urca si tie motorul..si uite asa termini in primii 10 chiar daca nu ai tehnica si doar imaginatie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 "craca in spite" ... lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 a, deci tu erai, mi s-a parut ca vad pe cineva in boscheti inainte sa ma izbesc cu teasta de pamant am notat coane Fanica, am notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Dupa cum vad,in Timisoara nu mai ramane picior de endurist!!!!Se muta toti la Ghelari http://www.motoclubhaita.ro/db/index.php/e...opanorama/part/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Asta da inscriere in Haita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 pai noroc cu timisorenii, altfel se tinea briefingul in germana, si in loc sa ma dau cu motorul trebuia sa fac meditatii la limbi straine am glumit firesc, banuiesc ca si din sibiu, valcea, baia mare si bucuresti va fi prezenta masiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 banuiesc ca si din sibiu, valcea, baia mare si bucuresti va fi prezenta masiva. confirm pentru Bucuresti - o sa venim toti 5 sau 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Ionut, au nu mai sunt bucurestean, deci mai poti taia unu de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 in cazul asta, pancota jud. arad, orasel cu 8000 de locuitori o sa aiba mai multi reprezentanti ca bucurestiul. Ionut trebuie sa te pui pe treaba sa faci ceva in bucuresti ca ..... nu prea merge asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 strang de zor la bani,incercam sa depasim bucurestiul ca nr.de participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate