EnduroMan Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 eu vreau sa multumesc tuturor organizatorilor ptr. traseu ....a fost mai greu decat anul trecut si in mod deosebit lui GHITA din cp12 ptr.atentia maxima acordata :cheers: + fripane sunteti minunati Mai era un pic si ratai prapastia...dar nu mai era asa FUN Dupa tine a mai scapat-o si Etienne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 f misto filmul VIO! bravo! Arata DRAMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Mai 11, 2011 Autor Share Postat Mai 11, 2011 f misto filmul VIO! bravo! Arata DRAMA! ...cu o precizare..filmuletul e facut de HAITA si e un preview la DVD-ul ENDUROPANORAMA 3. Vio e doar mai rapid decat noi. E si asta un merit. Pacat ca e rapid doar la surf pe net si nu in padure....hai ba Vio..ca glumeam...ai terminat onorabil...bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 ...cu o precizare..filmuletul e facut de HAITA si e un preview la DVD-ul ENDUROPANORAMA 3. Bravo si voua bai! Nu te ajuta cu nimic sa fii rapid in padure. La padure trebuie sa ai fix atata viteza cat sa te distrezi! Dar daca esti rapid pe net esti cu minim o secunda mai deshtept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Mai 11, 2011 Autor Share Postat Mai 11, 2011 Viorele...ce i-ai facut lui Ionut in padure de iti sare asa in aparare? In alta ordine de idei...prologul trait de Morgan Rosell - Suedia...merge bine omul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 (editat) nu i-am făcut nimic, ba dimpotrivă eram atât de în filmul meu încât nici nu l-am văzut în CP-ul unde oprise cu probleme mecanice ... ca să opresc să văd dacă-l pot ajuta cu ceva ... sorry ionuțe da' io văd tare prost, prietenii știu ca de obicei, faină cursă. felicitări Sorinei, ne-a lăsat pe toți mască! Later Edit motan fraier, cu motoru demult ai incetat sa mai fii rapid ... acum si pe net esti slo'motion hehe http://www.youtube.com/watch?v=l-4_OJU2jog Editat Mai 11, 2011 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 .prologul trait de Morgan Rosell - Suedia...merge bine omul... a fost racheta! incredibil cum trece de toti! .. sorry ionuțe da' io văd tare prost, prietenii știu stai linistit. nu aveai cu ce sa ma ajuti. se dusese grnitura de la pompa de apa. Noi sa fim sanatosi. Poate ne vedem la Sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Mai 12, 2011 Autor Share Postat Mai 12, 2011 Variantele finale la filmuletele ENDUROPANORAMA: ziua 1 prolog ziua 2 enduro In seara asta apare si ziua 3. Vio...sa nu mai "furi" variante inainte de editarea finala:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Viorele...ce i-ai facut lui Ionut in padure de iti sare asa in aparare?In alta ordine de idei...prologul trait de Morgan Rosell - Suedia...merge bine omul...http://www.youtube.com/watch?v=ak3HGNXWcN8 ce mobra avea baiatul asta (mai departe de Husqwarna 2T ca atit m-am priceput si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) ce mobra avea baiatul asta (mai departe de Husqwarna 2T ca atit m-am priceput si eu ) Un WR 250 sau WR300, dar oricum nu cred ca la pregatirea lui conteaza mobra de sub fund Editat Mai 12, 2011 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 mda.. cam mergea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 WR300 mega forjator omu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbby_00 Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Frumoasa organizare,frumos traseu.Felicitari Haita! Abia astept Enduro Panorama 4:D.Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 am o intrebare ptr toti participantii care ma cunosc: cum va batut grasutu ala de Bradauer? in sfarsit capat si io sperante ca se poate :laugh: Frumoase imaginii. Felicitari tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Se poate, daca te dai 6 zile din 7 timp de 10 ani:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Niste poze de la cursa plus cateva cuvinte. Una dintre cele mai frummoase curse vazute de mine, impecabila organizare, impecabil marcajul. Pozele acestea sunt printre cele mai reusite ale mele. LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 chiar ma intrebam cum naiba ar ocolii ceva ce sta pe carare la viteza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) ENDUROPANORAMA 3 2001 ! Un video de la PROLOG si urcari de la clasa A, filmat de prietenul meu Liviu, editat de mine MULTE MULTE CAZATURI POSETE PANARAME la PANORAMA 2011 Editat Mai 15, 2011 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbby_00 Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Dragos_lz lasami un mesaj cu id tau sa mai vorbim:)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 ENDUROPANORAMA 3 2001 ! Un video de la PROLOG si urcari de la clasa A, filmat de prietenul meu Liviu, editat de mine MULTE MULTE CAZATURI POSETE PANARAME la PANORAMA 2011 imi poate explica cineva ce se intelege prin "posete"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 imi poate explica cineva ce se intelege prin "posete"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 posete a' la plevna. jordan,mare artist.in zilele lui bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 tot din categoria suedej: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate