Kerry King Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Ieri, un prieten a fost dat jos de pe motor in intersectie la Muncii. Autorul: o Dacie 1300 verde inchis care, bineinteles, a disparut imediat. Din ce am inteles, a fost lovit intentionat.Din pacate ,nu a apucat sa ii ia nr. de inmatriculare. Rezultat: genunchi si cot julite destul de nasol. Avarii motor: semnalizator rupt, scarita rupta, schimbator rupt, carena julita serios, si altele(pierde apa, etc.) Nu s-a oprit nimeni sa intrebe ceva sau sa-i dea nr. masinii, desi era multa lume in jur. A ridicat singur motorul, si l-a dus acasa. p.s.:poate-l conving pe el sa posteze mai detaliat incidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Cine e ma prietenul ala al tau? Un nume.... cat e de grav?, desi nu poate fi prea grav daca zici ca s-a dus pe picioarele lui home...Da detalii despre OM...Ochi mari, multi & bine deschisi! P.S. M-am apucat de postat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob_dbr Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Ce se intampla mai oameni buni cu indivizi astia de tot lovesc motociclisti si o iau la sanatoasa ? Astia chiar nu au nimic in capatana ? O fi vreo satisfactie ptr. ei sa dea peste motoare sau pur si simplu sunt retardatzi ? /index.php?showtopic=61439 /index.php?showtopic=50627 *Chiar asa nu mai poti circula pe strada de frica sa nu dea vreun tembel peste tine ? *Chestia asta e un mare semn de intrebare .... multa bafta si AsFaLt UsCaT .......... !~! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 hit and run..mafia style.! vedeti la FBI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Tot mai multi fug de la locul accidentului, nu stiu ce-i in capul lor, cred ca pot scapa la infinit. Sper ca prietenul tau nu se lasa si il va cauta pe nemernic. Continuarea cred ca se stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Pot spune ca am patit si eu cam acelasi lucru acum 2 saptamani, sambata, 2 septembrie. Pe Bd Unirii, venind dinspre Pta Alba Iulia la semaforul de la Zepter spre directia magazinului Unirea am plecat la verde de la semafor si exact inainte de semaforul de la fostul Connex o proasta cu o dacie galbena (eu fiind pe banda a 3-a) a trecut de pe banda 2 pe 3 fara sa se asigure, ce sa mai zic de semnal. mi-a luat cu aripa ei spate roata mea din fata si m-a aruncat direct in bordura de pe margine.Bineinteles ca n-a oprit! Eu am cazut in umarul stang si motorul mi l-a aruncat vreo 50 metri mai in fata.Sa va mai spun ca n-a oprit nimeni pe langa mine desi eram in mijlocul bulevardului?!? Noroc ca in momentul ala trecea un baiat dar n-am apucat sa vad decat ca avea ub Kawasaki cu aripa sparta care imi spunea ca si el a patit-o cu ceva timp in urma la Fantana Miorita. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc f mult ca m-a ajutat sa ridic motorul si care m-a mai linistit. Mersi mult din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 prostii..care probabil au dat spaga o sacosa cu brinza si cu rosii ca sa ia examenul,nu stiu ca daca o tunzi de la locul accidentului esti pasibil de inchisoare.dar baietii le au pregatit deja un pat la ei in celula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daya Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 chestiile aste sunt la ordinea zilei ........mai ales din parte celor care conduc o conserva veche.........cred ca oricare dintre noi am patit-o ..... trece si se uita ........bine ca nu a fost mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate