madapribu Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Cine ma ajuta si pe mine cu o sonda pentru frana spate? Ca la a mea a crapat rasina aia si s-a scurs tot lichidul. Acum merg doar cu frana fata si aia de motor, dar e ca dracu. Sau cu o solutie, daca nu cu sonda. Astept un semn de la voi. Mada 0730.660.418 sau mess madapribu. Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Cine ma ajuta si pe mine cu o sonda pentru frana spate? Ca la a mea a crapat rasina aia si s-a scurs tot lichidul. Acum merg doar cu frana fata si aia de motor, dar e ca dracu. Sau cu o solutie, daca nu cu sonda. Astept un semn de la voi. Mada 0730.660.418 sau mess madapribu. Multumiri anticipate! Si la a juniorului s-a defectat si i-am adaptat un contact de frana de Dacia, prins pe cadru si legat de pedala printr-un arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) La mine, daca pompez mai tare de cateva ori, incepe sa curga petrol din sonda... Editat Ianuarie 18, 2011 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Si la a juniorului s-a defectat si i-am adaptat un contact de frana de Dacia, prins pe cadru si legat de pedala printr-un arc. porcarile alea nu prea fac contact dar poti pune un intrerupator de portiera de Audi de ala cu burdf ... oricum e o carpeala, iar intrerupatorul nou este relativ ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate