yo4hgx Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 felicitari! ai o tiganie maxima! Interesant simt estetic la cineva care are o semnatura de prost gust grosier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 eu cu Fzr-ista mea am facuto streetfighter... Arata bine. Dar mai e de lucru la starea generala ca sa o faci impecabila. Mai sunt cateva lucruri micute de vopsit (galeriile - un spray negru termo bun, cricul, bascula, capacul motor stanga - poti incerca cu vopsea de jante la spray argintiu de la duplycolor) pt ca isi arata varsta - exact asa e si la motocicletele mele si inebunesti la detaliile de genul, trebuie rabdare de fier sa le iei la frecat pe toate. Dar alta intrebare, cum faci tu ITP-ul? (si eu ma gandeam sa imi fac din zx4 un mic street) Iar daca o vinzi, nu ai probleme la identificare in caz ca dai peste unul la RAR care zice ca nu ar trebui sa arate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 ..da' asta cum vi se pare??? e ,,naked'' de tot, nici ceasuri nu are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate